Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostennederland.nl


  Paragnosten uit Nederland - spirituele hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostennederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Victory
  Ervaring met paragnost Victory
  Wauw , wat een gesprek je wist duidelijk dingen te vertellen die ik je niet verteld had. Je bent echt een aanrader en draait niet rond de pot. ik weet nu wat ik moet doen.




Ervaring van Sabrina met paragnost Victory   Ervaring van Sabrina met paragnost Victory   Ervaring van Sabrina geplaatst op 27 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Fijn gesprek hoop dat je voorspellingen uitkomen laat het je weten.




Ervaring van nicole met paragnost Monique   Ervaring van nicole met paragnost Monique   Ervaring van nicole geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve Derya, je bent fantastisch wat je gezegd had komt uit. Ik vind je geweldig. Er zijn al 2 voorspellingen uitgekomen.




Ervaring van A met paragnost Derya   Ervaring van A met paragnost Derya   Ervaring van A geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve Salina, ik heb je net gesproken en vertelt dat een voorspelling die U heeft gezegd is uitgekomen. Nu de rest nog. U bent en blijft altijd heel geduldig en ziet de dingen positief in. Ik heb vertrouwen in wat U mij zegt. Liefs van mij.




Ervaring van x met paragnost Salina   Ervaring van x met paragnost Salina   Ervaring van x geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne
  Ervaring met paragnost Anne
  Vandaag een geweldige, effectieve consult en healing van jou gekregen. Je kunt heel duidelijk situaties uit verleden, heden en toekomst schetsen en inzicht geven. Heel erg bedankt hiervoor.




Ervaring van P met paragnost Anne   Ervaring van P met paragnost Anne   Ervaring van P geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yasmin
  Ervaring met paragnost Yasmin
  Lieve Yasmin, ik heb je nu 2 keer kort na elkaar gesproken. Ongelooflijk hoe snel je in iemands energie zit. Ik heb je de eerste keer gebeld en alles maar echt alles klopte tot in de puntjes. De 2de keer vertelde je net hetzelfde en ik kan alles heel goed plaatsen. Ongelooflijk hoe sterk je kan invoelen. Ons gesprekken hebben me deugd gedaan en ik heb terug alle vertrouwen. Bedankt, bijzondere vrouw, ik blijf nog even geduldig afwachten tot de liefde van mijn leven er klaar voor is. Liefs V.




Ervaring van Val met paragnost Yasmin   Ervaring van Val met paragnost Yasmin   Ervaring van Val geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tancy
  Ervaring met paragnost Tancy
  Een healing van jou gehad en voelde mij gelijk rustiger. Ik hoop dat alles nu rustig gaat en dat de vriendschap terug goed komt.




Ervaring van Sabrina met paragnost Tancy   Ervaring van Sabrina met paragnost Tancy   Ervaring van Sabrina geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Hey Richard, zoals beloofd zal ik hier een getuigenis plaatsen. Je wist contact te leggen met mijn oma. Heel bijzonder wat je zag en doorkreeg. Het klopte allemaal. Het uur is voorbij gevlogen en heb met veel interesse je humor, meelevendheid in gesprek mogen meemaken. Deze man kan perfect invoelen. Wist te vertellen dat ik hooggevoelig ben en kreeg beelden door vanuit mijn verleden, heden en toekomst. Wil je een mooi, zuiver gesprek, bel Richard. Dankjewel topper.




Ervaring van Marieke met paragnost Richard   Ervaring van Marieke met paragnost Richard   Ervaring van Marieke geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stientje
  Ervaring met paragnost Stientje
  Maanden terug had Stientje gezegd dat ik in mei een man zou ontmoeten, en inderdaad is ook gebeurd. Stientje is kort en krachtig met duidelijke antwoorden. Aanrader.




Ervaring van Selma met paragnost Stientje   Ervaring van Selma met paragnost Stientje   Ervaring van Selma geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Bedankt voor alle handvatten. Ben benieuwd naar het pad wat je me vertelde. Wat weet je veel te vertellen Richard, Bedankt. Eveline.




Ervaring van Eveline met paragnost Richard   Ervaring van Eveline met paragnost Richard   Ervaring van Eveline geplaatst op 25 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Hoi Yuorah, je had gelijk. Ik geloofde er niet meer in na zoveel weken, jij zei Deze Week gebeurt er wat. Uit het niets hoor ik ineens wat. Thankx.




Ervaring van A met paragnost Yuorah   Ervaring van A met paragnost Yuorah   Ervaring van A geplaatst op 25 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Goede mediums zijn zeldzaam, maar Richard maakt er zeker deel van uit.




Ervaring van chris met paragnost Richard   Ervaring van chris met paragnost Richard   Ervaring van chris geplaatst op 25 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Richard ik heb je zojuist gesproken. Bedankt voor je inzichten en ik ga je op de hoogte houden. Lieve groet.




Ervaring van je Indiaase beller uit de bouwwereld met paragnost Richard   Ervaring van je Indiaase beller uit de bouwwereld met paragnost Richard   Ervaring van je Indiaase beller uit de bouwwereld geplaatst op 25 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Armin
  Ervaring met paragnost Armin
  Heel duidelijk gesprek gehad, hij vertelde meteen waar het om draaide. Stelde mij gerust voor een zeer belangrijke vriendschap.




Ervaring van Sabrina met paragnost Armin   Ervaring van Sabrina met paragnost Armin   Ervaring van Sabrina geplaatst op 25 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Armin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissi
  Ervaring met paragnost Sissi
  Aangenaam consult gekregen. En een blokkade samen kunnen wegwerken. Helder, krachtig en een warme persoonlijkheid. Leuk om samen te werken.




Ervaring van Bibi met paragnost Sissi   Ervaring van Bibi met paragnost Sissi   Ervaring van Bibi geplaatst op 25 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali ik heb je al vaak gebeld en je bent echt top. Ook straks heb ik je snel gebeld voor een vraag over een vriendin en je zei er kwam terug contact. Nu kwam een sms van haar kant wat ik moeilijk kon geloven want is een koppige. Bedankt voor je reading. Grtjs, Sonja.




Ervaring van Sonja met paragnost Gazali   Ervaring van Sonja met paragnost Gazali   Ervaring van Sonja geplaatst op 24 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cecilia
  Ervaring met paragnost Cecilia
  Dank je wel super tevreden.




Ervaring van Anoniem met paragnost Cecilia   Ervaring van Anoniem met paragnost Cecilia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cecilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tessa
  Ervaring met paragnost Tessa
  Tessa vertelde me woensdag dat ik een brief zou ontvangen van een hogere instantie met financiele vermeerdering. De dag erna ontving ik een brief van de FOD met het bericht dat ik geld zal terugtrekken van de belastingen. - ze zei ook dat er gesprekken met hogere instanties zouden volgen waardoor ik me beter zou voelen. Dit waren gesprekken op het werk en ik voel me idd beter. Nu nog even afwachten voor het laatste dat je zei, ik laat het zeker weten.

Merci voor je goede raad.




Ervaring van Roos met paragnost Tessa   Ervaring van Roos met paragnost Tessa   Ervaring van Roos geplaatst op 24 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne-Fleur
  Ervaring met paragnost Anne-Fleur
  Je bent zeer lief, warm en duidelijk. Wat je zei klopte helemaal. Ik wacht nog af maar hopelijk laat hij mij niet te lang wachten. Bedankt en tot weder horen. Dikke knff.

De 2 die 1 zijn en waarvan ik de gever ben.




Ervaring van A & G met paragnost Anne-Fleur   Ervaring van A & G met paragnost Anne-Fleur   Ervaring van A & G geplaatst op 24 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Wat ben je goed, vooral in de details. Dingen die niemand anders weet maar jij ineens mee komt aanzetten. Soms schrik ik ervan hoe correct het is.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 24 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Bedankt lieve Mierke. Afgelopen week een mooie email consult gehad. Het raakte me nog het meest dat je het had over een groene steen die bij mij hoorde. Ik heb u dan ook vanavond gebeld om hier uitleg over te geven waarom het mij zo raakte. Je ben echt een heel zuiver medium.

Bedankt en tot snel.




Ervaring van Danielle met paragnost Mierke   Ervaring van Danielle met paragnost Mierke   Ervaring van Danielle geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Joke, waar moet ik beginnen. Je hebt zoveel voorspellingen gedaan die precies uitkwamen zoals je zei. Zij is een van mijn favoriete op de lijn en bel haar dan ook zeker wanneer ik raad nodig heb of verheldering. The best.




Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne
  Ervaring met paragnost Anne
  Vandaag telefonisch consult gehad. Wat een rustgevend en eerlijke Reading. Ze legt duidelijk en mooi uit wat er gaande is en wat je kan doen en wat je te verwachten staat. Nu durf ik de stappen te zetten die ik normaal niet zou doen.
Dank voor je raad. Ik ga je nummer zeker bewaren.




Ervaring van Ben met paragnost Anne   Ervaring van Ben met paragnost Anne   Ervaring van Ben geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Lieve Sophia, ik spreek je nog wel. Ik wil jouw laten weten dat jij iets had voorspeld voor mij. En dat heb ik gisteren vernomen. Het lijkt alsof er een bloemknopje heel langzaam open gaat voor mij. Voor al het andere moet ik geduld hebben.




Ervaring van A met paragnost Sophia   Ervaring van A met paragnost Sophia   Ervaring van A geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter, ik ben nog steeds sprakeloos over wat je mij hebt verteld. Het klopt. Je wist zonder dat ik iets heb verteld over mijn pijnklachten en waar en precies en de oorzaak. Je hebt over mijn grote liefde verteld, over de pijn in zijn linker knie wat ook klopt ongelofelijk. Je bent met recht 1 vd toppers. Ik bel je zeker terug lieverd. Je bent een engel. Dank dank en nog meer dank.




Ervaring van Rita met paragnost Gunter   Ervaring van Rita met paragnost Gunter   Ervaring van Rita geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esmay
  Ervaring met paragnost Esmay
  Lieve Esmay, ik moest even een berichtje achterlaten hoor. Jeetje, wat zat jij raak met jouw voorspellingen. Ik kon het een paar weken nog niet geloven maar jij was er heeel zeker van. En ja, gisteren de bevestiging gehad. Ik kan nu nog alleen maar meer vertrouwen op jou. Ik hou je zeker op de hoogte van het verdere verloop. Ontzettend bedankt lieverd. Liefs F en J xxx.




Ervaring van F met paragnost Esmay   Ervaring van F met paragnost Esmay   Ervaring van F geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Wauw, Wauw, Wauw. wat heb ik genoten van ons gesprek. Zonder informatie gaf Richard mij antwoorden op mijn vragen en een kijkje op mijn dromen. Het was een zeer bijzonder consult. Zeer bijzonder, krachtig, inspirerend en ga zo maar door. Ik kan niet wachten om weer aan de beurt te komen. Je hebt mij echter geinspireerd om mijn dromen waar te gaan maken en andere vrouwen een hart over de riem te steken. Mijn Ziel begroet jouw ziel.




Ervaring van Ad. met paragnost Richard   Ervaring van Ad. met paragnost Richard   Ervaring van Ad. geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Richard is echt een topper. Superfijn en goed gesprek gehad. Hij weet ontzettend veel en is oprecht.




Ervaring van Yvonne met paragnost Richard   Ervaring van Yvonne met paragnost Richard   Ervaring van Yvonne geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yasmin
  Ervaring met paragnost Yasmin
  Hey Yasmin. Ik heb u dinsdag 21/5 gebeld in de namiddag. Je bent echt de enigste die mij volledig kon begrijpen. Een vrouw met veel begrip, je ziet en voelt ook alles wauw. Kan echt niet beschrijven hoe goed je bent. Tot snel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Yasmin   Ervaring van Anoniem met paragnost Yasmin   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne-Fleur
  Ervaring met paragnost Anne-Fleur
  Dank Anne-Fleur. Je hebt me veel inzichten gegeven.




Ervaring van DD met paragnost Anne-Fleur   Ervaring van DD met paragnost Anne-Fleur   Ervaring van DD geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Godelieve
  Ervaring met paragnost Godelieve
  Godelieve, wat ben jij een toppertje ongelooflijk knap van je. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Annemiek met paragnost Godelieve   Ervaring van Annemiek met paragnost Godelieve   Ervaring van Annemiek geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Godelieve  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Heel erg bedankt voor je warme reading Dirk. Het deed me deugd om met jou te praten.




Ervaring van Carine met paragnost Dirk   Ervaring van Carine met paragnost Dirk   Ervaring van Carine geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marco
  Ervaring met paragnost Marco
  Voelt het goed aan, duidelijk en eerlijk.
Een topper, de eerste zaken zijn uitgekomen.
Nu de rest nog ik spreek je snel weer.




Ervaring van Hope met paragnost Marco   Ervaring van Hope met paragnost Marco   Ervaring van Hope geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Carola is een ontzettend fijn medium. Ze komt met rake inzichten, is altijd vriendelijk en weet me iedere keer weer gerust te stellen. Dank je wel, Carola. Liefs van een vaste klant.




Ervaring van Dar met paragnost Carola   Ervaring van Dar met paragnost Carola   Ervaring van Dar geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Hoi Richard, hierbij plaats ik ook een getuigenis.
We spraken elkaar dinsdagavond 21 mei 2019 ivm mijn werksituatie en in het bijzonder over die vreemde collega. Het was een verhelderend als inspirerend gesprek. Mij werden dingen volop bevestigd door jou.
Vol bewondering, meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van H. met paragnost Richard   Ervaring van H. met paragnost Richard   Ervaring van H. geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostennederland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostennederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostennederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostennederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden