Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostennederland.nl


  Paragnosten uit Nederland - spirituele hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostennederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Meine is een topper en goed in ze waarnemingen. Hij geeft rust en stelt je ook gerust als je het even niet meer weet. Dank je wel voor alles x.




Ervaring van Engeltje met paragnost Meine   Ervaring van Engeltje met paragnost Meine   Ervaring van Engeltje geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Mathilde, je hebt me zo goed geholpen. Je voelde alles maar dan ook alles perfect aan. Alles wat je zei was helemaal juist. Ben zo blij dat ik het nu zeker weet en wat ik moet doen. Hartelijke dank.




Ervaring van Nancy met paragnost Mathilda   Ervaring van Nancy met paragnost Mathilda   Ervaring van Nancy geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Wouw Nina Topdame en ondertussen mijn vaste bel maatje hier op de lijn. Gewoon omdat je een toppertje bent he. Liefs A.




Ervaring van A. met paragnost Nina   Ervaring van A. met paragnost Nina   Ervaring van A. geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johan
  Ervaring met paragnost Johan
  Johan, bedankt voor het aangename gesprek. Je voelde de dingen aan zoals ze zijn, zonder ik ook maar iets hoefde te zeggen. Was aangenaam verrast.




Ervaring van S.A met paragnost Johan   Ervaring van S.A met paragnost Johan   Ervaring van S.A geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Han
  Ervaring met paragnost Han
  Han, heel eerlijk man voelde onmiddelijk aan wat er speelde, zonder enige uitleg .
Ik had liever ander dingen gehoord, maar wat hij zei en voelde was wel hard to hear, but so true .
Bedankt Han, je bent een super consulent en ik zal inderdaad de oude boeken dichtdoen en openstaan voor de nieuwe dingen die 2020 mij te bieden hebben want dat zag er wel heel mooi uit .




Ervaring van An met paragnost Han   Ervaring van An met paragnost Han   Ervaring van An geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gabie
  Ervaring met paragnost Gabie
  Liefste Gabie, na veel proberen kreeg ik je dan toch eindelijk te pakken gaf je een foto en je wist meteen wat er allemaal gaande was, zonder dat ik je maar iets gezegd had super aangename dame om aan de lijn te hebben een dikke aanrader, top medium.




Ervaring van AJ met paragnost Gabie   Ervaring van AJ met paragnost Gabie   Ervaring van AJ geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Mevrouw Desteny, hartelijk dank voor uw wijze woorden. Geruststellend en duidelijk. De lange stilte en de komende verjaardag. ik laat u weten hoe het gegaan is.




Ervaring van M E met paragnost Desteny   Ervaring van M E met paragnost Desteny   Ervaring van M E geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, ik heb je afgelopen week opnieuw gebeld; je zei iets ivm een vakantie wat ik absoluut niet kon plaatsen, heel rustig zei je dat ik even moest afwachten en dat het heel snel duidelijk zou worden. Ongelooflijk maar waar, 2 dagen later wordt ik uitgenodigd om mee op vakantie te gaan, zelfs op de manier dat jij zei en in de periode die je zei.
Je hebt het al vaker helemaal correct gehad, maar echt ongelofelijk hoe sterk je mooie gaves zijn.

Dank je wel om deze te willen delen met ons.

Veel liefs xxxe.




Ervaring van E. met paragnost Sabine   Ervaring van E. met paragnost Sabine   Ervaring van E. geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine,
Al spreek ik je nu wekelijks of maandelijks je blijft hetzelfde zeggen.
Dit geeft me zoveel rust en ik blijf erin geloven.
Jij bent en blijft de beste.
Liefs je vaste beller S.




Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha, zoals beloofd hier mijn 1e bedankje voor jou op mediums.nl. We kennen mekaar al maanden maar het voelt voor mij alsof ik je al jarenlang ken. Je bent supergoed en betrouwbaar en zit er nooit naast. Het maakt niet uit als iets (wat) langer duurt maar uiteindelijk komen al jouw voorspellingen wel uit. Ik heb daar dus alle vertrouwen in en wacht gewoon erop. Mijn kwestie is nogal pittig maar dankzij jouw antwoorden en adviezen heb ik alle vertrouwen in een hele goede en mooie afloop. Ik houd je van alles op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Je krijgt ook de hartelijke groeten van mijn vriendin S en ook een bedankje. God bless u my angel and keep up the good work. Succes in al wat je doet.

Judy xxx .




Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Beste Nina, Je bent een zeer goede paragnoste want je kon zeer zeldzame dingen zeggen uit mijn verleden. Het leek net of je er had gestaan met een bandopnemer. Je geeft ook heel veel steun voor de toekomst en heb er het volste vertrouwen in dat alles uitkomt. Trouwens er zijn al dingen die uitgekomen zijn.




Ervaring van AgP met paragnost Nina   Ervaring van AgP met paragnost Nina   Ervaring van AgP geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Paloma
  Ervaring met paragnost Paloma
  Ik bel Paloma geregeld en elke keer weet zij mij weer op weg te helpen. Ze kan goed invoelen ook bij de ander en helpt je met de juiste stappen te zetten. Haar voorspellingen beginnen uit te komen en Paloma geeft goede adviezen hoe te handelen in mijn geval in de liefde. Ze geeft me vertrouwen maar praat je zeker niet naar de mond. Ook als het minder leuk is, vertelt zij het. Dat maakt haar consult juist zo sterk. Met liefde helpt ze je op weg. Aanrader.




Ervaring van Sandra met paragnost Paloma   Ervaring van Sandra met paragnost Paloma   Ervaring van Sandra geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina.P
  Ervaring met paragnost Sabrina.P
  Dag Sabrina, Hartelijk dank vr het gesprek van daarnet. U voelde me onmiddellijk goed aan, waardoor ik een bepaalde rust over mij kreeg, Warme groet.




Ervaring van Myriam met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Myriam met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Myriam geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya, kort maar super krachtig. Veel Dank Lieve Dame J.




Ervaring van Vroege maandagochtendvogel met paragnost Zoya   Ervaring van Vroege maandagochtendvogel met paragnost Zoya   Ervaring van Vroege maandagochtendvogel geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Super medium. Hij geeft mij heel veel duidelijkheid en rust. Ik bel je zeker nog een keer terug. Dit is echt een medium to the point die eerlijk is. Je kon situaties goed uitleggen. Nu heb ik een beter inzicht en ga ik met een vertrouwde instelling mijn weg tegemoet.




Ervaring van Shanna met paragnost Gazali   Ervaring van Shanna met paragnost Gazali   Ervaring van Shanna geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stephanie
  Ervaring met paragnost Stephanie
  Beste Stephanie, dank, dank, dank voor uw geduld. Oprecht zuivere stem/persoon. Uw energie, laat deze u eeuwig beschermen.

Zo zuiver, sommige collega's van u bezitten deze kracht ook.

Liefs M.




.




Ervaring van Marieke met paragnost Stephanie   Ervaring van Marieke met paragnost Stephanie   Ervaring van Marieke geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya,

Hartelijk dank voor het mooie gesprek. Ik belde gespannen en hing ontspannen op. Ik sta nu weer volledig in mijn kracht.




Ervaring van E met paragnost Zoya   Ervaring van E met paragnost Zoya   Ervaring van E geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Norah
  Ervaring met paragnost Norah
  Ja Norah is zeker een aangename dame om mee te praten, ik wacht af wat je mij vertelde .
Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Norah   Ervaring van Inge met paragnost Norah   Ervaring van Inge geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Lieve Mari Elena, de afgelopen weken ben je echt mijn steun en toeverlaat geworden. Fijne gesprekken, veel inzichten gekregen en veel geleerd. Liefs, Em.




Ervaring van Em met paragnost Mari Elena   Ervaring van Em met paragnost Mari Elena   Ervaring van Em geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gabie
  Ervaring met paragnost Gabie
  Woww, Gabie kwam met een legging waar ik sprakeloos van werd. Ze gaf de juiste info de juiste persoonsomschrijving en wist met exacte woorden te beschrijven wat er speelt.
Ze is erg vriendelijk begripvol en heeft een luisterend oor.
Ik dankje enorm voor dit rustgevende gesprek. En ik bel je Gauw weer. Wachtend op mijn mooie voorspelling.
Grtjs
.




Ervaring van Tasja met paragnost Gabie   Ervaring van Tasja met paragnost Gabie   Ervaring van Tasja geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha. Bedankt voor je advies. Alles wat je heb verteld is uitgekomen. Ik ben echt verbaasd over wat jij kon vertellen over mij. Ik raad iedereen aan om contact met jou op te nemen. Ik geef je een 10.




Ervaring van Suraya met paragnost Tabitha   Ervaring van Suraya met paragnost Tabitha   Ervaring van Suraya geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, je behoort op deze lijn tot de top drie. Je bent zo zuiver in je readings.




Ervaring van Lydia met paragnost Sabine   Ervaring van Lydia met paragnost Sabine   Ervaring van Lydia geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Top medium en voorspellingen komen in no time uit. Gr Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Nima   Ervaring van Rita met paragnost Nima   Ervaring van Rita geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Hi Tabitha, alles wat jij zegt is uitgekomen. Eng weliswaar want is binnen 2 weken uitgekomen. Ik hoef jouw weinig te vertellen helemaal top.




Ervaring van Mila met paragnost Tabitha   Ervaring van Mila met paragnost Tabitha   Ervaring van Mila geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Carola is ongelooflijk zuiver en is mijn favoriet. Ook een hele lieve dame om er mee te praten :) Bedankt. Xx je vaste beller.




Ervaring van K met paragnost Carola   Ervaring van K met paragnost Carola   Ervaring van K geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Wauw. Ik zei alleen mijn geboorte datum en in detail kwam de status met degene waar ik verliefd op ben naar boven. Zonder dat ik er uberhaupt een vraag over stelde. Heel bijzonder.




Ervaring van Merel met paragnost Gunter   Ervaring van Merel met paragnost Gunter   Ervaring van Merel geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Dankjewel. Echt Top en nu afwachten. Gr A.




Ervaring van Angela met paragnost Leandra   Ervaring van Angela met paragnost Leandra   Ervaring van Angela geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Wauw. in 1 woord fantastisch. Zonder veel text en uitleg kon je de situatie schetsen.




Ervaring van N met paragnost Tabitha   Ervaring van N met paragnost Tabitha   Ervaring van N geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tess
  Ervaring met paragnost Tess
  Snel en gedetailleerd consult. Ik hang de vlag uit als de stunt gebeurd.
Bedankt Tess.




Ervaring van Gaby met paragnost Tess   Ervaring van Gaby met paragnost Tess   Ervaring van Gaby geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Serena4gen
  Ervaring met paragnost Serena4gen
  Heel zuiver zonder iets te vertellen alles juist, nu hopen dat waarvoor ik belde uit gaat komen, Ik laat het je weten.
Liefs linda.




Ervaring van Linda met paragnost Serena4gen   Ervaring van Linda met paragnost Serena4gen   Ervaring van Linda geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Serena4gen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  1 woord Wauwiee.




Ervaring van Angela met paragnost Sabine   Ervaring van Angela met paragnost Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Sabine is zeker een aanwinst op de lijn en behoort inmiddels tot mijn top 3. Eerlijk, recht voor zn raap en blijft bij haar standpunt. Iets wat ik erg waardeer omdat ik vaak in mijn emotie zit op dat moment en later het kwartje valt die mij bevestigt dat ze gelijk had. Ook blij dat ze de kleinste details opnoemt die mss voor een ander irrelevant is maar voor mij een erg belangrijk om ook te weten. Daarom altijd een feest om met Sabine te bellen. Ga zo door en hoop dat je een blijvertje bent op deze toplijn. Gr en tot gauw Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Sabine   Ervaring van Rita met paragnost Sabine   Ervaring van Rita geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Lieve man om mee te praten, voelt goed aan en is geduldig. Zachte stem en zijn voorspellingen zijn juist.




Ervaring van Sel met paragnost John   Ervaring van Sel met paragnost John   Ervaring van Sel geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tess
  Ervaring met paragnost Tess
  Positief dankjewel Tess. Hou jou op de hoogte. Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met paragnost Tess   Ervaring van Angela met paragnost Tess   Ervaring van Angela geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bonny
  Ervaring met paragnost Bonny
  Een toppertje. Ik laat het je weten.
Dankjewel .




Ervaring van Linda met paragnost Bonny   Ervaring van Linda met paragnost Bonny   Ervaring van Linda geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostennederland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostennederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostennederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostennederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden