Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostennederland.nl


  Paragnosten uit Nederland - spirituele hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostennederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne-Fleur
  Ervaring met paragnost Anne-Fleur
  Hallo Anne-Fleur, heb deze namiddag m'n zorgen ivm een ex-vriendin jou toevertrouwd. Jij wist mij echter te verbazen met jou objectieve inzichten waarom de situatie is zoals ze is. Het begrip daaromtrent geeft mij weer een positieve vibe om verder te gaan. Het is eigenlijk een hele grote verantwoordelijkheid om mensen met een dipje, positief terug helder hun pad de weg te wijzen, dat is lang niet iedereen gegeven. Goed bezig zeggen ze bij ons. Grtjs een beller.




Ervaring van Dirk met paragnost Anne-Fleur   Ervaring van Dirk met paragnost Anne-Fleur   Ervaring van Dirk geplaatst op 22 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maddy
  Ervaring met paragnost Maddy
  Geweldig vrouw om mee te praten, snel en vlot, vooral duidelijk. Dank Nogmaals.




Ervaring van Sel met paragnost Maddy   Ervaring van Sel met paragnost Maddy   Ervaring van Sel geplaatst op 22 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Als je naar haar belt dan is het net alsof je rechtstreeks verbinding hebt met een engel. Een onvergetelijk gesprek gehad met gouden raad. Heb een kaars van St Antonius gekozen. Dank je wel Leandra.




Ervaring van Ag. met paragnost Leandra   Ervaring van Ag. met paragnost Leandra   Ervaring van Ag. geplaatst op 22 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  Super. Heel accuraat met het invoelen van situaties en personen. Heeft mij ook geheald en gezuiverd tijdens het gesprek. Mooie Reading.




Ervaring van Cindy met paragnost Qikyra   Ervaring van Cindy met paragnost Qikyra   Ervaring van Cindy geplaatst op 22 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Norah
  Ervaring met paragnost Norah
  Lieve Norah, jij bent een topper op deze lijn. Fijn gesprek, open, duidelijk, eerlijk. Je geeft rust. Je voorspellingen klinken heel zuiver, ik bel je terug of ze zijn uitgekomen. Dikke kus. Xxx.




Ervaring van Angelique met paragnost Norah   Ervaring van Angelique met paragnost Norah   Ervaring van Angelique geplaatst op 22 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  Heel goed mefium, je voorspelling van mij jongste dochter is uitgekomen, nu hopen dat de rest ook uitkomt. Heel duidelijke uitleg, dank je je bent top.




Ervaring van Sonia met paragnost Qikyra   Ervaring van Sonia met paragnost Qikyra   Ervaring van Sonia geplaatst op 22 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anna-Joy
  Ervaring met paragnost Anna-Joy
  Wou je even bedanken voor het geweldige gesprek. Je hebt een heel duidelijk beeld over alles. Heb er alle vertrouwen in. Dank je wel.




Ervaring van Sarah met paragnost Anna-Joy   Ervaring van Sarah met paragnost Anna-Joy   Ervaring van Sarah geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna-Joy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Lieve Romyna, via deze weg wil ik je nogmaals bedanken, voor de leuke goede gesprekken die ik met jou heb. Geen vraag is teveel of te gek voor jou. Je bent een grote steun voor me. Ook blijf je bij je eerdere inzichten/voorspellingen. Er komen tussendoor dingetjes uit en je zit gewoon goed met jouw inzichten. Het wachten is nu op DE voorspelling die hopelijk SNEL gaat uitkomen. Door jou hou ik het vertrouwen erin. Dank je wel. Tot heel snel weer. Liefs F&J ( voetbal) xxx.




Ervaring van FT met paragnost Romyna   Ervaring van FT met paragnost Romyna   Ervaring van FT geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Echt een aanrader. Snel met antwoorden, helder, duidelijk, veel informatie, goed met tijd, heb vertrouwen op haar voorspellingen. Dankje Romyna.




Ervaring van Sel met paragnost Romyna   Ervaring van Sel met paragnost Romyna   Ervaring van Sel geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shiloh
  Ervaring met paragnost Shiloh
  U bent een lief warm spontaan en hartverwarmend persoon. Ik heb een heel goed gesprek met u gehad. Ook wist u alles perfect weer te geven over Gl. U weet vast wel wie ik ben. warme groet G.




Ervaring van G met paragnost Shiloh   Ervaring van G met paragnost Shiloh   Ervaring van G geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Geweldig is ze. Zo lief, ook luistert ze naar je en zegt dingen die kloppen.




Ervaring van Jeannette met paragnost Yuorah   Ervaring van Jeannette met paragnost Yuorah   Ervaring van Jeannette geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Serena4gen
  Ervaring met paragnost Serena4gen
  Serena4gen is echt een aanrader. Ze draait er niet om heen zegt hoe het is. Er zijn al veel voorspellingen van haar uitgekomen. Als u eerlijke antwoorden wilt raadt ik u aan haar te bellen ze is echt top.




Ervaring van gea met paragnost Serena4gen   Ervaring van gea met paragnost Serena4gen   Ervaring van gea geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Serena4gen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Lieve Tineke, dank je voor alle steun, de inzichten en de eerlijke voorspellingen.
Ik heb er veel aan gehad. En je bent ook nog eens een lieverd. Ik bel voortaan alleen jou.




Ervaring van Maria met paragnost Tineke   Ervaring van Maria met paragnost Tineke   Ervaring van Maria geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Complimenten voor Joke, weer iets uitgekomen wat ik 3 dagen geleden niet kon plaatsen.




Ervaring van Loes met paragnost Joke   Ervaring van Loes met paragnost Joke   Ervaring van Loes geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Hey Romyna. Ik had jou gebeld vanmiddag met een paar vragen waar jij me hele treffende antwoorden op hebt gegeven, wat ben jij goed. Niet te geloven. Ik denk dat jij je profiel moet veranderen,echt, je bent veel te bescheiden. Dankjewel Romyna ik ga jou zeker nog bellen. Grt X.




Ervaring van Jolanda met paragnost Romyna   Ervaring van Jolanda met paragnost Romyna   Ervaring van Jolanda geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Beste romyna dank je wel voor je eindeloze geduld met mij een aanwinst op de lijn gr f.




Ervaring van F met paragnost Romyna   Ervaring van F met paragnost Romyna   Ervaring van F geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoe
  Ervaring met paragnost Zoe
  Zoe ik ben altijd zo op blij als jij bereikbaar bent.
Jij bent mn absolute favoriet.
Je bent to the point recht voor zn raap, eerlijk ook al is het een ongemakkelijke boodschap of richtlijn waar ik hard aan moet werken, of wat ik pijnlijk vind.
Waar het om gaat in je leven is dat je kleine stappen vooruit maakt hoe moeilijk ook, en weer "gewoon" jezelf kunt zijn.
Dankjewel Zoe voor alle goede raad.
Diana.




Ervaring van Diana met paragnost Zoe   Ervaring van Diana met paragnost Zoe   Ervaring van Diana geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Wat een pracht van een Dame een echt toppertje op deze lijn . een echte steun en toeverlaat , een deel van de voorspellingen zijn al uitgekomen , hoop dat de rest ook nog zal uitkomen . dikke knuffel liefs A.S.




Ervaring van A.S met paragnost Nina   Ervaring van A.S met paragnost Nina   Ervaring van A.S geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Victory
  Ervaring met paragnost Victory
  Victory, vandaag voor de tweede keer een consult gehad van jou. Wederom een geweldige ervaring, je wist precies te beschrijven wie ik ben en in welke fase van mijn leven ik zit en waar ik naar toe zal gaan. Een top consult.
Bij deze wil ik jou bedanken omdat dit niet meer tijdens het gesprek lukte.




Ervaring van Jolanda met paragnost Victory   Ervaring van Jolanda met paragnost Victory   Ervaring van Jolanda geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  Zeer goed medium, zonder info vertelt ze alles heel zuiver, alles klopt. Bedankt lief mens.




Ervaring van Erna met paragnost Qikyra   Ervaring van Erna met paragnost Qikyra   Ervaring van Erna geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esterella
  Ervaring met paragnost Esterella
  Wat een fijne dame.
Zonder te veel uitleg van mezelf kon ze op de kop juist weer geven wat er was.
Bedankt Esterella .
Ik bel je zeker nog terug.
Liefs Rudi.




Ervaring van Rudi met paragnost Esterella   Ervaring van Rudi met paragnost Esterella   Ervaring van Rudi geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Lieve Joke,
Bij jou komt echt alles uit. Je blijft bij wat je eerder ook heb voorspeld. Ik spreek je nu al 3 jaar en wat je me heb voorspeld is allemaal uitgekomen stuk voor stuk. Je bent echt speciaal en een vriendelijke dame. Veel liefss kusjes.




Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sara
  Ervaring met paragnost Sara
  Ik heb Sara vanmorgen voor het eerst gesproken.
Ik ben heel positief. Ze kan snel zaken uit de kaarten halen.
En ook een erg leuke fijne vrouw.
Goed gevoel aan over gehouden.

Dankjewel Sara x.




Ervaring van Karin met paragnost Sara   Ervaring van Karin met paragnost Sara   Ervaring van Karin geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Lieve beau, Hartstikke bedankt weer.
Beau is heel goed in zijn werk luisterd goed naar je geeft je goed advies. En bedankt voor je voorspellingen 2 weken geleden voorspel de je dat ik me theorie zou halen. En dit het klopte. Zoals je andere voorspellingen. Bedankt weer en tot snel.




Ervaring van Armani met paragnost Beau   Ervaring van Armani met paragnost Beau   Ervaring van Armani geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Blij je weer eens gesproken te hebben, Monique je geeft me altijd rust in mijn hoofd ik vind je een super goed Medium je bent de 5 sterren meer dan waard groetjes Lin xxx.




Ervaring van Linda met paragnost Monique   Ervaring van Linda met paragnost Monique   Ervaring van Linda geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tess
  Ervaring met paragnost Tess
  Tess is de beste. Ik kan heel erg met haar lachen, ze voelt heel veel dingen heel juist aan. nu weer eventjes wachten op de laatste voorspelling die ze heeft gedaan, ik houd er zeker vertrouwen in. Ik geloof in jou. Lieve mensen bel Tess op, ze is het zeker de moeite waard. Liefs, Ram.




Ervaring van Ram met paragnost Tess   Ervaring van Ram met paragnost Tess   Ervaring van Ram geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  De waarnemingen van Qikyra zijn weer uitgekomen.




Ervaring van Lini met paragnost Qikyra   Ervaring van Lini met paragnost Qikyra   Ervaring van Lini geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Heel erg goed. Geen onzinverhalen, to the point, waardevolle adviezen en praat absoluut niet met je mee. Er zijn al heel veel dingen die Anouk heeft verteld uitgekomen. Ik bel Anouk zeker terug. Dank je wel lieve Anouk.




Ervaring van E met paragnost Anouk   Ervaring van E met paragnost Anouk   Ervaring van E geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gabriella
  Ervaring met paragnost Gabriella
  Lieve Gabriella ik dank je voor het waardevolle gesprek en steun die je me gegeven hebt. Daarbij ook inzichten in mijn gevoel en denken wat me heel goed doet. Ben heel gelukkig door het gesprek wat ik met je mocht hebben en verheug me je komende periode hierover te informeren. Liefs M.




Ervaring van Manuela met paragnost Gabriella   Ervaring van Manuela met paragnost Gabriella   Ervaring van Manuela geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Meine is erg goed en heeft tot nu toe alles goed voorspelt. Heel knap werk.




Ervaring van K. met paragnost Meine   Ervaring van K. met paragnost Meine   Ervaring van K. geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Super goed medium, je had gelijk mijn dochter is terug gekomen. Nu hopen dat de rest ook uitkomt, dank je.




Ervaring van Sonia met paragnost Indy   Ervaring van Sonia met paragnost Indy   Ervaring van Sonia geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga jij bent de enige die mij zo goed aan voelt ongelofelijk. Alles wat je zeg komt uit. Je bent mijn steun en toe verlaat. Groetjes Peter.




Ervaring van Peter met paragnost Olga   Ervaring van Peter met paragnost Olga   Ervaring van Peter geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Lieve Donna, je bent ontzettend goed wat jij allemaal zag liggen zonder enig woord uitleg. Je hebt voorspellingen gedaan over de liefde waar meer dan de helft is uitgekomen. Ik probeer je weer te bereiken maar jij bent zo snel weer in gesprek. Veel liefs.




Ervaring van R. met paragnost Donna   Ervaring van R. met paragnost Donna   Ervaring van R. geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Heel bijzondere dame. Heel anders dan de rest. Heb goed gevoel bij haar.




Ervaring van V met paragnost Mina   Ervaring van V met paragnost Mina   Ervaring van V geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Seonah
  Ervaring met paragnost Seonah
  Lieve Seonah, ik weet niet hoe ik je kan bedanken voor de steun die ik van jou en jouw gidsen krijg rond "mijn moeder". Om te zien hoe het in zo'n korte tijd zo snel gaat is heel zwaar. Niet alleen voor haar, maar ook voor haar kinderen. Lieve Seonah, mijn liefde en dank dat jij jouw gidsen wil vragen om haar te begeleiden in dit geheel en haar kinderen bij wil staan in de zware tijd die komen gaat. Dank je wel, lieve Seonah. Liefs Chantalle.




Ervaring van Chantalle met paragnost Seonah   Ervaring van Chantalle met paragnost Seonah   Ervaring van Chantalle geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostennederland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostennederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostennederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostennederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden