Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostennederland.nl


  Paragnosten uit Nederland - spirituele hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostennederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina P
  Ervaring met paragnost Sabrina P
  Hartelijk bedankt voor je duidelijk antwoord en inzicht. We zullen zien hoe alles zich verder evolueert.




Ervaring van karolien met paragnost Sabrina P   Ervaring van karolien met paragnost Sabrina P   Ervaring van karolien geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina P  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina P
  Ervaring met paragnost Sabrina P
  Sabrina ik vind je de beste die er is. Hoe jij in het hoofd van iemand kan kijken en karakter bespreken is ongelofelijk. Ik vind het raar dat hier nog niemand iets geplaatst heeft.




Ervaring van Je weet wel wie met paragnost Sabrina P   Ervaring van Je weet wel wie met paragnost Sabrina P   Ervaring van Je weet wel wie geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina P  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter bedankt you are the best. Je voelt de dingen goed aan paar dingen zijn al uitgekomen in korte tijd. Bedankt je bent een fijn persoon om mee te praten groetjes.




Ervaring van Wendy met paragnost Gunter   Ervaring van Wendy met paragnost Gunter   Ervaring van Wendy geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anita
  Ervaring met paragnost Anita
  Geweldig lieve, zuivere vrouw met een mooie ziel. Die veel mag zien en voelen om door te geven aan de mensen. Ik ben echt gerustgesteld, want het was somber om mij heen. Maar nu heb ik weer hoop en moed. Meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anita   Ervaring van Anoniem met paragnost Anita   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Wow, heel bijzonder hoe ze kan invoelen.




Ervaring van S met paragnost Kaatje   Ervaring van S met paragnost Kaatje   Ervaring van S geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petrus
  Ervaring met paragnost Petrus
  Ik kan alleen maar zeggen WAUW. Op alle vlakken zonder iets te zeggen SPOT ON. Ongelooflijk goed. Zelfs zaken die hij niet zomaar kon weten. Echt een goed/ geloofwaardig consult. Daarnaast een oprecht fijne man integer en eerlijk.




Ervaring van Annemiek met paragnost Petrus   Ervaring van Annemiek met paragnost Petrus   Ervaring van Annemiek geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Altijd kort en krachtig, altijd juiste waarnemingen. Onthoudt zowel je persoon als verhaal, erg warm en belangstellend naar jou toe ook. Van harte aanbevolen.




Ervaring van Iemand met paragnost Dijckje   Ervaring van Iemand met paragnost Dijckje   Ervaring van Iemand geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annick
  Ervaring met paragnost Annick
  Meerdere malen heb ik u gebeld. Je bleef bij je standpunt dat ik toen voor onmogelijk hield. Eindelijk maanden later ben ik heel opgelucht dat jouw kaarten de waarheid spraken. Je bent een top medium en ik ben zeer blij. Ik bel je nog. Groetjes S.




Ervaring van S.b met paragnost Annick   Ervaring van S.b met paragnost Annick   Ervaring van S.b geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Lieve Lieve Meine, je bent voor mij echt de beste. Ik wil je zoveel bedanken na onze gesprekken. Wow, in 1 woord je bent te gek. Je hebt altijd gelijk al zolang ik je bel je zit er nooit naast, ongelofelijk. Jeetje, mijn respect heb je zeker. Ik heb het erg zwaar dat weet je maar elke keer trek je me er weer uit. Ik kan iedereen Meine aanbevelen, hij is zo goed. en hij zal altijd eerlijk zijn. Proberen zeker waard. Liefs, Meisje Roos.




Ervaring van Roos met paragnost Meine   Ervaring van Roos met paragnost Meine   Ervaring van Roos geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isabelle
  Ervaring met paragnost Isabelle
  Het feit is dat deze geweldige dame geen recentie vraag. Echter wel met zo veel liefde en passie u te woord staat. Ik schrijf deze recentie want Isabelle is een oprecht en zeer kundige dame. Leg uw vertrouwen bij haar en zij geeft u inzicht en vertrouwen waar ik U tegen zeg Chapeau.




Ervaring van Armand met paragnost Isabelle   Ervaring van Armand met paragnost Isabelle   Ervaring van Armand geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Isabelle  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Lieve Donna, je had helemaal gelijk. Ik ben er achtergekomen zoals jij voorspelt had. Wat ben ik dom geweest. Het was hard voor me om mijn ogen te openen. Ik bel je zodra ik jou te pakken krijg. Kus Leya.




Ervaring van Leya met paragnost Donna   Ervaring van Leya met paragnost Donna   Ervaring van Leya geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Lieve Exena, wat ben je ongelooflijk liefdevol, scherp, coachend, warm, consistent in wat je zegt. Ik bel je al zo lang en iedere keer weer weet je me te verbazen. Daarnaast geef je me duidelijke tips en inzichten. Ik voel me herboren na ons gesprek. Ik kom dichter bij mijn gevoel en mijn waarheid. Je voelt zo zuiver en oprecht. Ik ben blij dat er mensen zijn zoals jij. Het gaat je goed lieverd en ik bel je weer in de zomer en tot die tijd ga ik genieten, intens leven en mijn innerlijke kompas volgen. Dikke knuffel en veel liefs Lila.




Ervaring van Lila met paragnost Exena   Ervaring van Lila met paragnost Exena   Ervaring van Lila geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Wat een aangename persoon en ze stelt u zo gerust. Hopelijk komt alles uit maar dat laat ik wel weten. Dank u.




Ervaring van Sonia met paragnost Marie   Ervaring van Sonia met paragnost Marie   Ervaring van Sonia geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Morgane
  Ervaring met paragnost Morgane
  Dag lieve Morgan, bedankt voor de steun die jij me gaf. Jij bent de bovenste beste. Jij verdient zeker 10 sterren
Alles klopt als een bus. Veel groetjes R.




Ervaring van R met paragnost Morgane   Ervaring van R met paragnost Morgane   Ervaring van R geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis, ik heb je voor de eerste keer gesproken. Maar wat ben jij ee topper. Ik hoop dat je mooie voorspellingen mogen uitkomen en dat ik een liefdesrelatie mag krijgen met de man van dansles en ik snel een nieuwe baan krijg. Ik laat het je zeker weten. xxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Thaiis   Ervaring van Anoniem met paragnost Thaiis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Wow Gunter, wat een voorspelling. Jij bent de eerste die ik laat weten als dit realiteit wordt, want nu lijkt het nog een grote fantasie. Collega's vn jou zijn een stuk minder uitgebreid in hun antwoorden.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, u had gelijk. U heeft altijd gelijk. U bent de enige die vaak precies ziet hoe de zaken gaan lopen. Bedankt, mijn dochter en ik gaan van de rust genieten.




Ervaring van Anoniem met paragnost Cassandra   Ervaring van Anoniem met paragnost Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bertt
  Ervaring met paragnost Bertt
  Beste Bertt, bedankt voor het luisteren naar mijn verhaal. Wat jij vertelde klopte allemaal, je zei ook om naar me zelf te luisteren en mijn hart te volgen. Wat het verleden betreft moet ik echt eens achter mij laten. Het klopte allemaal wat jij vertelde en het gaf mij weer rust. Nog bedankt Bertt je bent een kanjer.




Ervaring van Floor met paragnost Bertt   Ervaring van Floor met paragnost Bertt   Ervaring van Floor geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Christelle
  Ervaring met paragnost Christelle
  Lieve Christelle Lichtgever, gisteren heb ik een sollicitatiegesprek gehad voor een nieuwe baan. Jij gaf mij al eerder aan dat dit bedrijf het niet gaat worden. Goed gezien. Heb te horen gekregen dat ze verder gaan met een andere kandidaat. Goed gezien op naar een andere baan. Liefs xxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Christelle   Ervaring van Anoniem met paragnost Christelle   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Heb Cassandra heel vaak aan de lijn gehad. Wat een lieve vrouw. Heel zuiver ook en wat ze zegt komt ook echt zo uit. Bedankt Cassandra. Dikke knuffel J.




Ervaring van J. met paragnost Cassandra   Ervaring van J. met paragnost Cassandra   Ervaring van J. geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Sabine is echt een aanrader en een schat van een vrouw. Noemt heel veel dingen op dus hou je pen en papier in de aanslag. Alles wat zij zegt komt ook echt uit. Voor mij 10 sterren waard. Liefs, C. PS het weegschaal verhaal.




Ervaring van C. met paragnost Sabine   Ervaring van C. met paragnost Sabine   Ervaring van C. geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique, ik heb paar weken geleden een consult van je gehad. En je voorspelling is uitgekomen. Ik heb die baan die ik zo graag wilde. Je bent fantastisch. Dank je wel, liefs Jenny.




Ervaring van Jenny met paragnost Monique   Ervaring van Jenny met paragnost Monique   Ervaring van Jenny geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Ik bel je al jaren en altijd heb je het goed. Onvoorstelbaar goed ben je. Naar mijn weten ben je de beste hier op de lijn. Lieve groetjes je weet wel wie.




Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Sissy is to the point. Binnen 'no time' zoveel informatie dat je van haar krijgt is echt ongelooflijk. Alles wat ze tot op heden heeft verteld is al uitgekomen. Je bent TOP en 1 van de beste bij mediums.nl.




Ervaring van anoniem met paragnost Sissy   Ervaring van anoniem met paragnost Sissy   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kachina
  Ervaring met paragnost Kachina
  Kachina

Ik heb je net gesproken gehad, je bent een heel goed medium. Wat je me wist te vertellen was perfect gewoon. Dankjewel meis ik bel je snel weer. Liefs Annemie.




Ervaring van Annemie met paragnost Kachina   Ervaring van Annemie met paragnost Kachina   Ervaring van Annemie geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kachina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Alex, bedankt voor het fijne gesprek. Ik heb duidelijke antwoorden en inzichten gekregen. Met vriendelijke groeten, Anton.




Ervaring van A met paragnost Alex   Ervaring van A met paragnost Alex   Ervaring van A geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Dank je wel Sharida voor het mooie gesprek en de geruststelling. Ga proberen het geduld nog op te brengen. Je hebt me weer het vertrouwen gegeven dat het goed gaat komen. Kon je helaas niet meer bedanken omdat de credits op waren.




Ervaring van A met paragnost Sharida   Ervaring van A met paragnost Sharida   Ervaring van A geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petrus
  Ervaring met paragnost Petrus
  Beste Petrus, bedankt voor de mooie reading. Je bent een aanrader.
Groet, S.




Ervaring van S met paragnost Petrus   Ervaring van S met paragnost Petrus   Ervaring van S geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Het eerste contact en kreeg een uitgebreid en volledige uiteenzetting van onze situatie. Wat je over mij zegt klopt alvast en een aantal zaken over hem weet ik ook dat die kloppen, dus. Nu hopen dat de rest ook uitkomt.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angele
  Ervaring met paragnost Angele
  Net een heel fijn gesprek gehad. Ze bevestigde wat ik zelf al vermoede en dit geeft mij nog meer vertrouwen. Ik hoop dat de rest van je voorspelling uit gaat komen. Super bedankt voor dit fijne gesprek ik raad het zeker aan met deze dame het gesprek aan te gaan. Zelf wens ik jou ook het aller beste. X.




Ervaring van . met paragnost Angele   Ervaring van . met paragnost Angele   Ervaring van . geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Lieve Niamh, allereerst bedankt. Ik was compleet radeloos, maar wat een ongelooflijke energie heb je mij gegeven. Ik vertrouw terug dat alles goedkomt, we zijn verbonden en die inzichten binnenkort te krijgen. Ik wacht met veel spanning af. Hoop dat je andere voorspellingen ook mogen uitkomen. Heel veel liefs Val.




Ervaring van Val met paragnost Niamh   Ervaring van Val met paragnost Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angele
  Ervaring met paragnost Angele
  Hartelijk dank voor het mooie consult. Direct to the point, No nonsens. Hopelijk komen de voorspellingen ook uit. Maar ik heb er alle vertrouwen in. Dank u. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van VV met paragnost Angele   Ervaring van VV met paragnost Angele   Ervaring van VV geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angele
  Ervaring met paragnost Angele
  Angele, je bent 1 van de beste op de lijn, echt een topper. Goed, fijn en aangenaam gesprek. Geen blabla, maar echte antwoorden waar je wat aan hebt.




Ervaring van Anita met paragnost Angele   Ervaring van Anita met paragnost Angele   Ervaring van Anita geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Coen
  Ervaring met paragnost Coen
  Lieve Coen, bedankt voor het gesprek. Je zag al gelijk veranderingen, zeer positief. Ik spreek je gauw weer. Liefs S.




Ervaring van Anoniem met paragnost Coen   Ervaring van Anoniem met paragnost Coen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  John liet vorige week weten dat ik uit moest kijken omdat ik op een of andere manier deze maand met justitie in aanraking zou komen. Waarschijnlijk iets groots wat niet fijn was en ik weinig aan kon doen.

Vanmorgen. Auto uit de garage gestolen, electronica weg, nou. Daar was die dan. De justitie op de stoep. Helaas had je gelijk John




Ervaring van Merel met paragnost John   Ervaring van Merel met paragnost John   Ervaring van Merel geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostennederland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostennederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostennederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostennederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden