Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostennederland.nl


  Paragnosten uit Nederland - spirituele hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostennederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, wat ben ik blij en dankbaar dat ik je vandaag weer heb gesproken. Heel veel dingen die ik voelde heb jij bevestigd en er viel niks negatiefs te vertellen, wat voor mij fijn was. Je nam de tijd en je hebt ervoor gezorgd dat ik me weer rustig voel. Zijn gevoel heb ik teruggegeven, ik heb Return to sender geluisterd. Bedankt voor ons fijne gesprek. Liefs.




Ervaring van Em met paragnost Cassandra   Ervaring van Em met paragnost Cassandra   Ervaring van Em geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Ik ben heel erg blij met jou op de lijn. Je bent zo kundig in het geven van antwoorden, inzichten en adviezen. Ook is het altijd kloppend. Je bent niet zweverig maar met beide voeten op de grond. Je bent lief, wijs, energiek en als het nodig is ook confronterend. Heel veel succes op de lijn lieve Dania.




Ervaring van K met paragnost Dania   Ervaring van K met paragnost Dania   Ervaring van K geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Heb je net gesproken.
Weer zo'n helder en duidelijk gesprek
met krachtige details.
Je bent een TOPvrouw en een super medium. Spreek je gauw weer. X.




Ervaring van Marie met paragnost Sharida   Ervaring van Marie met paragnost Sharida   Ervaring van Marie geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Een TOPPER.. Dank je wel.
Zeer positieve en eerlijke vrouw. Ze voelt zaken zeer goed aan.




Ervaring van E. met paragnost Anke   Ervaring van E. met paragnost Anke   Ervaring van E. geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stephanie
  Ervaring met paragnost Stephanie
  Lieve Stephanie,
Eindelijk kreeg ik u te pakken, en het was meer dan de moeite waard. Ik gaf u weinig tijd omdat ik belde vanaf m'n werk, maar wat was u meteen spot on. Ik heb beloofd u op een rustiger moment nog eens op te bellen, en dat zal ik zeker doen. Het is nog heel eventjes wachten op uw voorspelling, maar u gaf zulke rake klappen weg dat ik er eigenlijk niet meer aan twijfelen kan. Maar ben toch benieuwd. Deze dame wil ik iedereen aanraden, ze is in een woord, fenomenaal.
Veel liefs, de werkende horeca dame van gisteravond.




Ervaring van Horeca dame met paragnost Stephanie   Ervaring van Horeca dame met paragnost Stephanie   Ervaring van Horeca dame geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Lieve kaatje bedankt. Je blijft altijd bij je standpunt. En er is al iets gekomen van wat je mij vertelde. Doe zo verder je bent een lieve meid dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Kaatje   Ervaring van Anoniem met paragnost Kaatje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Je had gelijk mbt de uitspraak van de rechtbank. Er zal een onafhankelijk deskundige aangesteld worden. Je hebt dit al een paar jaar geleden voorspeld en het is tot nu toe precies gegaan zoals je vertelt hebt.
Dikke knuffel en veel liefde.




Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G geplaatst op 21 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Norah
  Ervaring met paragnost Norah
  heel goed en overtuigend.




Ervaring van angela met paragnost Norah   Ervaring van angela met paragnost Norah   Ervaring van angela geplaatst op 21 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Dank voor je steun en luisterend oor en advies. Je bent een schat en een engel.
bij deze geef ik je alle sterren van de hemel.
Liefs Natalie.




Ervaring van Natalie met paragnost Gazali   Ervaring van Natalie met paragnost Gazali   Ervaring van Natalie geplaatst op 21 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Alles wat Sophia heeft verteld afgelopen week komt uit.Ik sta versteld.
Wat een openbaring is me dat. Aanrader ..




Ervaring van Maria met paragnost Sophia   Ervaring van Maria met paragnost Sophia   Ervaring van Maria geplaatst op 21 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Thank you babe, erg benieuwd

Laat je weten en dank je wel voor je geduld en begrip, xxxxx




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 20 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Wat ben ik blij dat ik u belde zonder dat ik iets zegde vertelde je mij al wat er mis was DANK U WEL.




Ervaring van Olivia met paragnost MB Rhais   Ervaring van Olivia met paragnost MB Rhais   Ervaring van Olivia geplaatst op 20 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Zeer goed invoelend, wijs en zuiver medium .




Ervaring van S met paragnost Aurora   Ervaring van S met paragnost Aurora   Ervaring van S geplaatst op 20 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gabriella
  Ervaring met paragnost Gabriella
  Lieve Gabrielle, wat bent U goed. Steeds krijgt U dezelfde inzichten door wat mij betreft. Maar ook vooruitgang. Uw raad volg ik zeker op, het brengt mij ergens naar toe. En her touwen daar zal ik zeker geen neen op zeggen. Dikke brassa.




Ervaring van L met paragnost Gabriella   Ervaring van L met paragnost Gabriella   Ervaring van L geplaatst op 20 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rin
  Ervaring met paragnost Rin
  Lieve Rin

Je hebt me goed geholpen ,ik bel volgende maand terug voor te pendelen en een goed gesprek tenzij er tussen door weer maar eens iets is gebeurd .tot nu toe heb ik me rust terug .en wat je zei ,daar kunnen ze niet goed tegen tegen de stilte .bedankt en groetjes B R.




Ervaring van Br met paragnost Rin   Ervaring van Br met paragnost Rin   Ervaring van Br geplaatst op 19 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  Lieve Qikyra,
U bent een zuiver medium, die echt "ziet" hoe het is, zonder kaartlegging.
U bent lief, rechtdoor zee en duidelijk.
Ze is meer dan vijf sterren waard, u bent een top medium op deze lijn.
Lieve groet Rosalise.




Ervaring van Rosalise met paragnost Qikyra   Ervaring van Rosalise met paragnost Qikyra   Ervaring van Rosalise geplaatst op 19 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wat een klasse vrouw, een toppertje 1e klas ben je. Laat je netjes uit praten en dan komt ze tot de kern. Wauw heb me lang niet zo goed gevoeld, een engel is het.
Voor mij de nummer 1 en duizend sterren waard.

Dikke xxx Jose




Ervaring van Jose met paragnost Sanne   Ervaring van Jose met paragnost Sanne   Ervaring van Jose geplaatst op 19 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patrick
  Ervaring met paragnost Patrick
  Super snel en heel goed. Zonder voor info twijfelde ik om te bellen maar ben blij dat Ik u gesproken heb.




Ervaring van S. met paragnost Patrick   Ervaring van S. met paragnost Patrick   Ervaring van S. geplaatst op 18 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cor
  Ervaring met paragnost Cor
  Hoi Cor, het was fijn om je na lange tijd weer gesproken te hebben. Je kan goed luisteren, weet waar het om draait en geeft duidelijk advies. Zowel voor korte als langere gesprekken, de juiste keuze. Ik ben in elk geval blij met je. Groetjes van Christa.




Ervaring van Christa met paragnost Cor   Ervaring van Christa met paragnost Cor   Ervaring van Christa geplaatst op 18 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tess
  Ervaring met paragnost Tess
  Tess is een super dame voelt dingen goed aan. Weet de juiste woorden te gebruiken om het een en ander duidelijk te maken. Bedankt voor je Pep talk en meditatie tips.




Ervaring van L. met paragnost Tess   Ervaring van L. met paragnost Tess   Ervaring van L. geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Beste Sabrina, toppertje. Je voelde de situatie meteen aan, zonder dat ik iets hoefde te zeggen. Alles klopte meteen en kijk alvast uit naar je voorspelling. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van A met paragnost Sabine   Ervaring van A met paragnost Sabine   Ervaring van A geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne-Fleur
  Ervaring met paragnost Anne-Fleur
  Lieve Anne-Fleur, ik heb u gesproken over mijn sollicitatiegesprek. U gaf aan dat ik al heel snel een terugkoppeling zou krijgen en dat u een positief gevoel heeft. U heeft helemaal gelijk gehad. Vandaag antwoord gehad en aangenomen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anne-Fleur   Ervaring van Anoniem met paragnost Anne-Fleur   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Lieve Romyna, wat zou ik zonder jou moeten beginnen? JIJ bent zo GOED.
Ik heb jou paar keer gesproken en telkens zijn de dingen zo verlopen zoals je had voorspeld. Nu hopen dat de andere zaken ook snel op orde komen. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Lydia met paragnost Romyna   Ervaring van Lydia met paragnost Romyna   Ervaring van Lydia geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Micha, je bent zo'n lieve en toffe vrouw. Je beschreef mij en zijn karakter tot in de details.twee ijzerenstaven hahaha.
Je bent een meerwaarde op de lijn. Een echte aanrader.




Ervaring van Anoniem met paragnost Micha   Ervaring van Anoniem met paragnost Micha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Arwen
  Ervaring met paragnost Arwen
  Lieve Arwen, zo dankbaar dat ik altijd bij jou terecht kan. Er is op korte tijd al zoveel uitgekomen wat je hebt voorspeld. Zelfs mijn aanstaande kappersbeurt zag je. Een toppertje ben je.




Ervaring van Anoniem met paragnost Arwen   Ervaring van Anoniem met paragnost Arwen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Wauw. Je had me zoooo gewaarschuwd voor iets groots en ik ben er met mijn ogen dicht ingetuimeld. Met zoals je ook voorspelde grote gevolgen. Ik had het gewoon niet door. Je bent een kanjer in je werk. Zoveel mediums gebeld en je was de enige die me tot 2x toe die waarschuwing gaf had ik maar geluisterd.
Je hebt een prachtige gave en interpreteerde de kaarten correct. No nonsens pure waarheid positief of negatief topvrouw.




Ervaring van Fanny met paragnost Sabine   Ervaring van Fanny met paragnost Sabine   Ervaring van Fanny geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  Ik heb u net aan de lijn gehad. U voorspelling is uitgekomen wat betreft het contact. Ik hoop dat u andere voorspellingen ook uitkomen. Ik blijf uiteraard bij mijn standpunt. Hij moet een beslissing maken want zoals het gaat is niet gezond.




Ervaring van Ra. met paragnost Qikyra   Ervaring van Ra. met paragnost Qikyra   Ervaring van Ra. geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stephanie
  Ervaring met paragnost Stephanie
  Beste Stephanie, je was net exact wat ik nodig had. Ik zocht naar inzichten over bepaalde zaken en je gaf me iets om naar uit te kijken en weer hoop. Ongeveer een uur heb ik je aan de telefoon gehad maar je was zo goed en voelde zo goed aan op bepaalde situaties dat ik je maar vragen bleef stellen. Nochmaals bedankt voor alles en ik bel je zeker nog een keer terug. Met vriendelijke groeten, L.L.




Ervaring van L.L. met paragnost Stephanie   Ervaring van L.L. met paragnost Stephanie   Ervaring van L.L. geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marget
  Ervaring met paragnost Marget
  Dank je wel voor het inzicht te geven in de situatie. Als je het waarom ziet, kan je er aan werken en hoef je niet meer te twijfelen. Zonder jou had ik dat nooit kunnen waarmaken en ik weet nu dat alles terug op de rails komt en dat we samen kunnen genieten van de goede dingen des levens.




Ervaring van Ag. met paragnost Marget   Ervaring van Ag. met paragnost Marget   Ervaring van Ag. geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marget  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  1 woord: GEWELDIG. Zo bijzonder goed, alles wat ze heeft gezegd is uitgekomen, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Zowel zakelijk als op liefde is allemaal uitgekomen. Ook zei je steeds dat ik ga trouwen, we hebben idd trouwplannen in 2020.




Ervaring van mark met paragnost Qikyra   Ervaring van mark met paragnost Qikyra   Ervaring van mark geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Cassandra, ik had u een paar weken geleden gebeld over mijn vriend dat wij uit elkaar zijn. Kwam door zijn moeder die mij niet mocht. U zei hou de week van 15 okt in de gaten. Hij heeft vandaag contact opgenomen. 17-10. Ben benieuwd of de andere dingen wat u zei ook kloppen. U zag het goedkomen.




Ervaring van R met paragnost Cassandra   Ervaring van R met paragnost Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bo
  Ervaring met paragnost Bo
  ik had u gister gebeld over een breuk omdat zijn moeder mij niet mag en ons niet samen wilt. Ik hoop dat u zich kunt herinneren. Het is bijna 2 maanden uit. U zei binnen 10 dagen neemt hij contact op. Weet je wat er gebeurde toen ik net wakker werd? Hij heeft me geappt. keuze kaart ligt bij hem zei u. Maar het is een tijdelijke breuk. U zat er boenk op wat betreft de tijd. Ben benieuwd want u zag ook de ontmoeting binnen 10 dagen. Maar goed ergens is er een begin.




Ervaring van Anoniem met paragnost Bo   Ervaring van Anoniem met paragnost Bo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yoshua
  Ervaring met paragnost Yoshua
  Ik sprak u over men aanvraag die maar uitblijft en mijn ex man die nog steeds dwars doet over de verkoop van ons huis. U zei me ik weet niet hoe of waarom maar hij gaat toch omdraaien en goedkeuren. Ik kreeg deze morgen een e mail van de notaris dat hij alsnog toch akkoord gaat en ook de aanvraag werd goed gekeurd. U bent een topper, bedankt voor u geduld met me. Liefs uit Italie.




Ervaring van anoniem met paragnost Yoshua   Ervaring van anoniem met paragnost Yoshua   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Dirk, dankjewel, je typeerde de situatie perfect en ik was helemaal mee met je analyse.




Ervaring van Chantal met paragnost Dirk   Ervaring van Chantal met paragnost Dirk   Ervaring van Chantal geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Dankjewel dat je altijd tot het uiterste gaat om duidelijkheid te scheppen. Alleen ben ik niet de geduldigste mens, so be patient with me.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostennederland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostennederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostennederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostennederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden