Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostennederland.nl


  Paragnosten uit Nederland - spirituele hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Thaiis
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostennederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Taiis, via deze weg wil ik je laten weten hoe dankbaar ik jou ben voor al je steun. Wat ben jij zo lief en geduldig.
Je bent heel accuraat en geeft mij altijd de juiste adviezen. Jij bent echt een topper. Dikke knuffels en veel liefs van mij. xxx.




Ervaring van W met paragnost Thaiis   Ervaring van W met paragnost Thaiis   Ervaring van W geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Thaiis,

wat je me vertelde klopte allemaal. ik wou je bedanken voor al het moois wat je zag. Bedankt dat je er altijd bent wanneer ik je nodig heb.




Ervaring van Benjamin met paragnost Thaiis   Ervaring van Benjamin met paragnost Thaiis   Ervaring van Benjamin geplaatst op 9 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Dank je wel Thaiis dat je er voor mij bent. Heb jou zojuist weer gesproken en voelde me hierna een stuk rustiger. Liefs, Petra.




Ervaring van Petra met paragnost Thaiis   Ervaring van Petra met paragnost Thaiis   Ervaring van Petra geplaatst op 25 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Dag Thaiis, bedankt voor je gesprekje. Ik zal nog lang aan je woorden denken . Zodra er veranderingen plaatsvinden zal ik jou ook op de hoogte brengen. Veel liefs, Berna.




Ervaring van Berna met paragnost Thaiis   Ervaring van Berna met paragnost Thaiis   Ervaring van Berna geplaatst op 23 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis, wat ben je altijd goed in wat je doet. Je bent altijd zo lief voor mij en je advies is altijd eerlijk. Ik heb in het verleden vaker contact gehad met andere mediums, maar niet meer. Ik weet dat jij altijd goed zit, ook al is er altijd nog een vrije wil en keuze. Je hebt het altijd wel bij het juiste eind, of het nou om werk, liefde of iets anders gaat. Heel veel liefs voor jou, dikke knuffel en bedankt voor alles - S.




Ervaring van S. met paragnost Thaiis   Ervaring van S. met paragnost Thaiis   Ervaring van S. geplaatst op 28 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Thaiis is echt goed. Zonder jou had ik het allang opgegeven. Dank je voor alles .




Ervaring van Angelique met paragnost Thaiis   Ervaring van Angelique met paragnost Thaiis   Ervaring van Angelique geplaatst op 28 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Sorry mijn credits waren op.
Bedankt voor de bevestiging dat mijn zorgen om J terecht zijn. Helaas kan ik hem er niet bij helpen, dat weet ik ook.




Ervaring van Esmeralda met paragnost Thaiis   Ervaring van Esmeralda met paragnost Thaiis   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 18 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Thaiis is zeer intu´tief. Ze is een echte aanrader om eens naar te bellen. Bedankt voor je steun.




Ervaring van Lisa met paragnost Thaiis   Ervaring van Lisa met paragnost Thaiis   Ervaring van Lisa geplaatst op 16 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis, de verbinding verbrak en ik heb opeens een slecht netwerk en zie dat je in pauze bent nu. Super bedankt weer voor al je goede advies. Ik bel je snel even weer. Je bent een topper. Liefs, Stefanie.




Ervaring van stefanie met paragnost Thaiis   Ervaring van stefanie met paragnost Thaiis   Ervaring van stefanie geplaatst op 7 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Dank je Thaiis. Ik heb je al zo vaak gebeld over dezelfde situatie. Je geeft mij elke keer duidelijke inzichten en steun.




Ervaring van M met paragnost Thaiis   Ervaring van M met paragnost Thaiis   Ervaring van M geplaatst op 28 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  God ik zou wel uren met jou kunnen praten alles klopt komt altijd uit, tijd is altijd een vraagteken dat is gewoon zo maar je bent geweldig de tijd was om anders waren we nu nog bezig maar bel je zeker terug. Ik was nog vergeten te zeggen dat mijn dochter een dochter heeft gekregen zoals je zei, bedankt en bel je zeker terug.




Ervaring van Sonia met paragnost Thaiis   Ervaring van Sonia met paragnost Thaiis   Ervaring van Sonia geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis, en toen was de verbinding verbroken.
Heel hartelijk dank voor de geweldige Reading. U bent een kei in uw vak. Liefs, Odette.




Ervaring van Odette met paragnost Thaiis   Ervaring van Odette met paragnost Thaiis   Ervaring van Odette geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Thais wat vind ik het erg dat ik niet kort bij jou woon,jij zo mijn beste vriendin zijn . Jij bent zo eerlijk en recht uit . Ik mis dat sinds het overlijden van mijn man een goei vriendin. Ik hoop u nog te horen .
Veel liefs maggy.




Ervaring van Maggy met paragnost Thaiis   Ervaring van Maggy met paragnost Thaiis   Ervaring van Maggy geplaatst op 15 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Moeite waard om met Thaiis te bellen.

Ik heb Thaiis haar advies gevolgd. Tot nu toe klopte alles wat ze zei. Ze geeft me een geruststellend gevoel en wat ze me ook verteld heeft komt ook echt uit. Kevin.




Ervaring van Kevin met paragnost Thaiis   Ervaring van Kevin met paragnost Thaiis   Ervaring van Kevin geplaatst op 29 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Wat een mooi consult gaf Thaiis.
Zo zuiver en eerlijk.
Je hoort me binnenkort weer. Helena.




Ervaring van Helena met paragnost Thaiis   Ervaring van Helena met paragnost Thaiis   Ervaring van Helena geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Ontzettend bedankt weer voor het fijne gesprek. Je bent er altijd voor mij geweest in het begin van het jaar, tijdens de moeilijkste periode van mijn leven. En nu met de lastige liefdeskwestie ook weer. Jij zal nooit zeggen wat ik moet doen of welke keuze ik ga maken, maar door jouw goede adviezen en mijn eigen intuitie, weet ik wat mij te doen staat.

Liefs, S.




Ervaring van S. met paragnost Thaiis   Ervaring van S. met paragnost Thaiis   Ervaring van S. geplaatst op 25 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis, ik spreek je regelmatig doordat ik even door een moeilijke periode ging op persoonlijk vlak. Je bent altijd eerlijk gebleven en daardoor was ik voorbereid op bepaalde zaken. Het is allemaal zo gelopen zoals jij in de kaartjes zag. Ik heb ook vertrouwen hoe dit verder gaat verlopen. Ook wat betreft de liefde ziet het er uiteindelijk positief uit. Ondanks de situatie en afstand gaan wij het wel halen. Als alles zo is ontwikkeld aan het eind van het jaar, laat ik het jou weten. Maar ondertussen hebben we zeker nog contact. Liefs, S.




Ervaring van S. met paragnost Thaiis   Ervaring van S. met paragnost Thaiis   Ervaring van S. geplaatst op 27 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Wat een supervrouw. Ik geloof haar. Ik heb een heel lang gesprek met haar gehad. Zij zei rake dingen en heeft mij weer moed gegeven voor de toekomst. Na een enorm zware tijd zal de zon weer voor mij gaan schijnen. Dank je wel Thaiss, ik laat het je weten of als het gaat lopen zoals jij zei. Xxx.




Ervaring van Pauline met paragnost Thaiis   Ervaring van Pauline met paragnost Thaiis   Ervaring van Pauline geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis, ik zou graag uren met jou willen praten maar de tijd gaat zo snel. Bedankt om er te zijn voor mij en je eerlijke informatie die je geeft, je hebt me al heel goed geholpen. Groetjes x Rita x.




Ervaring van Rita met paragnost Thaiis   Ervaring van Rita met paragnost Thaiis   Ervaring van Rita geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Gisteren nogeens met je gesproken en je blijft echt 1 van de beste op de lijn. Eigenlijk moet je haar niets vertellen en haar laten praten waardoor alles als een puzzel ineen past. X.




Ervaring van M met paragnost Thaiis   Ervaring van M met paragnost Thaiis   Ervaring van M geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Beste Thaiis, bedankt voor je voorspellingen en je waarschuwing. Ik ga er attentie op doen, telkens blijf jij hetzelfde zien in mijn kaarten. Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Thaiis   Ervaring van Inge met paragnost Thaiis   Ervaring van Inge geplaatst op 27 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis, wat ben ik blij met het gesprek, de voorspelling wbt mijn zoon is uitgekomen, en je hebt me weer hoop en vertrouwen voor de toekomst gegeven.




Ervaring van anoniem met paragnost Thaiis   Ervaring van anoniem met paragnost Thaiis   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Beste Thaiis, bedankt voor het fijne gesprek, zoals afgesproken hou ik je op de hoogte als de 2 voorspellingen zijn uitgekomen.

Je bent een aangename vrouw om mee te praten.
Groetjes tot later.




Ervaring van inge met paragnost Thaiis   Ervaring van inge met paragnost Thaiis   Ervaring van inge geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Sorry, heb niet deftig kunne bedanken, mijn batterij plat dus niet afgedrukt. Liefs en bedankt voor het dagelijkse kijkje en de rake inzichten je weet wel wie.




Ervaring van anoniem met paragnost Thaiis   Ervaring van anoniem met paragnost Thaiis   Ervaring van anoniem geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Beste Thais, bedankt voor je 2 voorspellingen ik wacht tot ze gaan uitkomen. Ik wil je toch bedanken voor het fijne gesprek dat heb ik aan de telefoon niet meer kunnen zeggen, maar doe ik dan via deze weg.
Ik bel je zeker nog eens terug.

Grs Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Thaiis   Ervaring van Inge met paragnost Thaiis   Ervaring van Inge geplaatst op 20 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Thaiis is heel open, warm en helpt je verder op weg. Haar readings zijn accuraat en zij wist mijn situatie heel goed te beschrijven en uit te leggen. Dank je Thaiis, je hebt mij rust en moed gegeven om door te doen.




Ervaring van M. met paragnost Thaiis   Ervaring van M. met paragnost Thaiis   Ervaring van M. geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Dank je voor dit fijne verhelderend gesprek. Heeft mij weer moed gegeven.




Ervaring van van H met paragnost Thaiis   Ervaring van van H met paragnost Thaiis   Ervaring van van H geplaatst op 26 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Bedankt thais je bent goed in wat je doet je bent een aanwinst op de lijn tot snel.




Ervaring van Wendy met paragnost Thaiis   Ervaring van Wendy met paragnost Thaiis   Ervaring van Wendy geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Sorry mijn verbinding viel weg, maar weer super erg bedankt voor de bevestiging. je zit er altijd bovenop. Je weet precies wat er speelt dank je wel.




Ervaring van J met paragnost Thaiis   Ervaring van J met paragnost Thaiis   Ervaring van J geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Dag Thaiis, bedankt voor het geduld dat je voor mij hebt, ik weet dat ik altijd onrustig ben, en teveel met alles bezig. Heel erg bedankt om er altijd te zijn voor mij, lieve schat. Groetjes Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Thaiis   Ervaring van Rita met paragnost Thaiis   Ervaring van Rita geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Ik wil je toch echt even laten weten dat jij echt de beste bent op deze lijn. Je blijft altijd bij je verhaal en het komt ook nog uit. Nu alleen nog het fysieke contact maar dat komt er zeker. Dank je wel.




Ervaring van J met paragnost Thaiis   Ervaring van J met paragnost Thaiis   Ervaring van J geplaatst op 12 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Simply the best, alles wat ze zegt komt vroeg of laat uit. Bedankt voor steeds mijn rots in de branding te zijn. Veel liefs.




Ervaring van X met paragnost Thaiis   Ervaring van X met paragnost Thaiis   Ervaring van X geplaatst op 9 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis,

Zonder veel gezegd te hebben wist jij precies hoe mijn ex partner in elkaar zat. Ik was in shock hoe goed en precies jij dat zag. Ik wil niet in veel details treden, het was een eye opener. Mijn ziel zag deze man als hoe jij hem beschreef, hoewel hij mij probeerde te overtuigen dat allemaal aan mij ligt. Ik wist zeker dat ik het wilde uitmaken maar je bevestiging was de extra push die ik nodig had. Het keerpunt in onze relatie was mijn kinderwens en dat vertelde je gewoon. Zonder dat ik daar iets over verteld heb. Echt dank je wel voor alles. Ik zal je zeker nog bellen als ik weer je kracht en inzicht nodig heb. Ik zal sterk blijven.




Ervaring van Jane met paragnost Thaiis   Ervaring van Jane met paragnost Thaiis   Ervaring van Jane geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis, hoe je het doet weet ik niet maar je bent ongelooflijk goed.
Bedankt voor alles.




Ervaring van Ann met paragnost Thaiis   Ervaring van Ann met paragnost Thaiis   Ervaring van Ann geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Thaiis is een beetje mijn steun en toeverlaat geworden de afgelopen weken.
Hoe vaak ik haar ook belde, ze zag steeds wat er aan de hand was.
En hoe donker mijn wolken ook werden, zij bleef het zelfde zien voor de toekomst.
Nu maar wachten tot het uit komt, maar deze vrouw zit in mijn hart. Dus ik heb er alle vertrouwen in.




Ervaring van Joyce met paragnost Thaiis   Ervaring van Joyce met paragnost Thaiis   Ervaring van Joyce geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostennederland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostennederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostennederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostennederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden