Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostennederland.nl


  Paragnosten uit Nederland - spirituele hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Tabitha
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostennederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha, eindelijk kreeg ik jou aan de lijn na vele malen geprobeerd te hebben om door te komen, het heeft mij weken geduurd. Jij heb al mijn vragen beantwoord en ben erg blij met je mooie voorspellingen dat aan zit te komen. Kan nu zeggen dat ik eindelijk rust heb gekregen na het mooie consult.
Mijn dank is groot veel plezier en succes op deze lijn. Gr Anand.




Ervaring van Anand met paragnost Tabitha   Ervaring van Anand met paragnost Tabitha   Ervaring van Anand geplaatst op 24 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha, zoals beloofd hier mijn 1e bedankje voor jou op mediums.nl. We kennen mekaar al maanden maar het voelt voor mij alsof ik je al jarenlang ken. Je bent supergoed en betrouwbaar en zit er nooit naast. Het maakt niet uit als iets (wat) langer duurt maar uiteindelijk komen al jouw voorspellingen wel uit. Ik heb daar dus alle vertrouwen in en wacht gewoon erop. Mijn kwestie is nogal pittig maar dankzij jouw antwoorden en adviezen heb ik alle vertrouwen in een hele goede en mooie afloop. Ik houd je van alles op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Je krijgt ook de hartelijke groeten van mijn vriendin S en ook een bedankje. God bless u my angel and keep up the good work. Succes in al wat je doet.

Judy xxx .




Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha. Bedankt voor je advies. Alles wat je heb verteld is uitgekomen. Ik ben echt verbaasd over wat jij kon vertellen over mij. Ik raad iedereen aan om contact met jou op te nemen. Ik geef je een 10.




Ervaring van Suraya met paragnost Tabitha   Ervaring van Suraya met paragnost Tabitha   Ervaring van Suraya geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Hi Tabitha, alles wat jij zegt is uitgekomen. Eng weliswaar want is binnen 2 weken uitgekomen. Ik hoef jouw weinig te vertellen helemaal top.




Ervaring van Mila met paragnost Tabitha   Ervaring van Mila met paragnost Tabitha   Ervaring van Mila geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Wauw. in 1 woord fantastisch. Zonder veel text en uitleg kon je de situatie schetsen.




Ervaring van N met paragnost Tabitha   Ervaring van N met paragnost Tabitha   Ervaring van N geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Heel fijn gesprek gehad, super lieve dame. Ben heel benieuwd hoe alles gaat lopen voor mij in de liefde, maar ben ervan overtuigd dat jij het goed zag. Je zei dingen die ik zeker kon herkennen.




Ervaring van S. met paragnost Tabitha   Ervaring van S. met paragnost Tabitha   Ervaring van S. geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Al een paar keer heb ik met haar deze pittige dame gebeld.
Elke keer wanneer ik haar spreek voel ik mij opgelucht en weer krachtig. Dit doordat ze straight en correct is. Ze draait er niet om heen en schuift ook niks onder stoelen en banken. Zegt gewoon waar het opslaat. Ze geeft je inzichten en tips om je battle te overwinnen.

Kortom een vrouw waar je terecht kan voor een straight en eerlijke oprechte legging.

Xoxo Tash .




Ervaring van T met paragnost Tabitha   Ervaring van T met paragnost Tabitha   Ervaring van T geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Hey Tabitha. Sorry credits op.
Bedankt weer.
Je zegt iedere keer rake dingen.
(We hadden t over de man met het Tinder account, dan weet je t waarsch wel).
Wat ik al tegen je zei; het is net of ik met een vriendin aan het kletsen ben.
Tot snel.




Ervaring van R. met paragnost Tabitha   Ervaring van R. met paragnost Tabitha   Ervaring van R. geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Hai Tabitha bedankt voor ons gesprek.
Je bent duidelijk je weet waar je het over hebt en geeft ook goeie adviezen. Wat je zegt klopt. Ik bel je zeker nog een keer.




Ervaring van Melly met paragnost Tabitha   Ervaring van Melly met paragnost Tabitha   Ervaring van Melly geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Bedankt Tabitha, klopt allemaal wat je ziet. veel succes.




Ervaring van Anoniem met paragnost Tabitha   Ervaring van Anoniem met paragnost Tabitha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Tabitha, wat ben jij een topper op deze lijn. Je bent zuiver en weet waarover je het hebt. Je voelt heel goed aan wat er speelt en ik heb heel veel aan je adviezen. Ik zou iedereen adviseren om eens contact met je maken bij vragen en problemen. Ik heb eerder een gesprek met je gehad en je kon je nog precies herinneren wat je gezegd had.




Ervaring van Lotus met paragnost Tabitha   Ervaring van Lotus met paragnost Tabitha   Ervaring van Lotus geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Hele fijne dame om mee te praten. Ze kon me uiterlijk beschrijven en me situatie zonder dat ik datgene had verteld, waardoor ik ook met een heel goed gevoel in het gesprek zat. Energy doesnt lie en dit voelde heel goed aan. Ze wist mn huidige situatie heel goed te beschrijven, waardoor ik er ook vertrouwen in heb wat gaat gebeuren.

Ik voel zelf vaak dingen aan en de dingen die ik aanvoelde, ook soms in wat voor tijd ik voel dat iets gaat gebeurde, vertelde en bevestigde ze.

Geen woorden voor. Echt het bellen waard.




Ervaring van C. met paragnost Tabitha   Ervaring van C. met paragnost Tabitha   Ervaring van C. geplaatst op 3 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Tabitha is zuiver en weet de situatie exact te beschrijven zoals het is. Wat ben jij toch ook een topper. Ieder woord klopt wat je zei en alles is tot nu toe uitgekomen.
Daarnaast ben je ontzettend lief en je bent altijd bereid om te helpen terwijl je toch bescheiden blijft. Super bedankt voor alles. Je bent echt een aanwinst op deze lijn. Als je opzoek bent naar iemand die echt oprecht is dan ben je bij Tabitha op het juiste adres.
Ik raad haar dan ook aan iedereen aan.




Ervaring van A met paragnost Tabitha   Ervaring van A met paragnost Tabitha   Ervaring van A geplaatst op 2 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Sorry dat ik wegviel, credits op. Maar nagel op de kop. Ik laat weten als je voorspelling uitkomt. Bedankt.




Ervaring van Esmeralda met paragnost Tabitha   Ervaring van Esmeralda met paragnost Tabitha   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 29 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostennederland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostennederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostennederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostennederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden