Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostennederland.nl


  Paragnosten uit Nederland - spirituele hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Sabrina.P
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostennederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina.P
  Ervaring met paragnost Sabrina.P
  Dankjewel voor je reading. Ik viel daarnet weg mijn tegoed was op. Ik hoop snel iets te horen. Liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Nathalie met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Nathalie geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina.P
  Ervaring met paragnost Sabrina.P
  Dag Sabrina, Hartelijk dank vr het gesprek van daarnet. U voelde me onmiddellijk goed aan, waardoor ik een bepaalde rust over mij kreeg, Warme groet.




Ervaring van Myriam met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Myriam met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Myriam geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina.P
  Ervaring met paragnost Sabrina.P
  Beste Sabrina.P, ik schrijf namelijk zelden een recensie maar jij verdient het. Heb je twee keer gebeld voor hetzelfde onderwerp. Beide keren zeer tevreden. En in het verleden had ik je ook een keer gebeld en achteraf bleek dat alles was je zei ook echt klopte. Top ga zo door zodat je meer mensen kan bereiken met je gave.




Ervaring van Nelly met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Nelly met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Nelly geplaatst op 22 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina.P
  Ervaring met paragnost Sabrina.P
  Lieve Sabrina, bedankt voor je altijd fijne advies. Je voelt erg goed mensen aan. Je bent een topper.




Ervaring van Yvonne met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Yvonne met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Yvonne geplaatst op 3 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina.P
  Ervaring met paragnost Sabrina.P
  Hoi, bedankt voor het leuke gesprek en het compliment. Je hebt me wel aan het denken gezet om meer te gaan doen met mijn gave. Veel liefs en tot gauw.
Karolien.




Ervaring van karolien met paragnost Sabrina.P   Ervaring van karolien met paragnost Sabrina.P   Ervaring van karolien geplaatst op 8 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina.P
  Ervaring met paragnost Sabrina.P
  Sabrina.P
Wat U mij vertelt daar sta ik van te kijken. Niet te geloven hoe zuiver. Ik heb U een paar keer gesproken. Of het nou een grote steen of een kiezel is geweest wat hem terug brengt naar hem zelf ga ik samen met U mee maken. Jeugd herinneringen die opborrelen bij hem daar moet hij zelf achter komen wat mee te doen. Ik ga U zeer zeker nog spreken.

Dank dat U altijd geduldig en rustig bent al stel ik een vraag 2 keer. X.




Ervaring van A met paragnost Sabrina.P   Ervaring van A met paragnost Sabrina.P   Ervaring van A geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina.P
  Ervaring met paragnost Sabrina.P
  Heb Sabrina nu een aantal keren gesproken. Wat een lieve vrouw is zij. Ze noemt veel dingen die ik zeker kan plaatsen. En op de een of andere manier krijg ik een innerlijke rust als ik haar gesproken heb. Ook zij heeft veel mooie voorspellingen gedaan. Ik hoop dat deze zullen uitkomen. Ze is in ieder geval zeker de moeite waard om even te bellen. Dank je wel Sabrina en tot een volgende keer. Liefs F ( van J.) Heb je vandaag 2 x gesproken. ;-) .




Ervaring van F met paragnost Sabrina.P   Ervaring van F met paragnost Sabrina.P   Ervaring van F geplaatst op 2 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina.P
  Ervaring met paragnost Sabrina.P
  Na wat heftige gebeurtenissen in mijn leven kreeg ik er ook lichamelijk last van.
Dit overviel me omdat ik juist heel veel me achter me had gelaten en er eigenlijk alleen maar positieve dingen op mijn pad komen en zijn.
Sabine wist dit allemaal zo goed in kaart te brengen waar dit vandaan kwam en waarom.
Kreeg bevestigingen en handvaten.
Heb er heel veel aangehad.
Ze zat gelijk goed in de eerste zin al die ze uitsprak.

Super fijn.
Ik ga werken aan mijn herstel en je gegeven raad opvolgen.

Heel erg bedankt.




Ervaring van Helen met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Helen met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Helen geplaatst op 2 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina.P
  Ervaring met paragnost Sabrina.P
  Sabrina P. Is echt een topper.




Ervaring van Yvonne met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Yvonne met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Yvonne geplaatst op 24 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina.P
  Ervaring met paragnost Sabrina.P
  Lieve sabrina, wauw ik heb je net aan te telefoon gehad. Wat jij allemaal weet te vertellen, was echt onder de indruk. Ik zal je zeker nog eens bellen. Veel liefs. L.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Anoniem met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina.P
  Ervaring met paragnost Sabrina.P
  Echt een TOPPER . Mooie uitleg, super.




Ervaring van M met paragnost Sabrina.P   Ervaring van M met paragnost Sabrina.P   Ervaring van M geplaatst op 22 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostennederland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostennederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostennederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostennederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden