Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostennederland.nl


  Paragnosten uit Nederland - spirituele hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Sabine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostennederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Zo goed, alles komt uit. Bedankt dat je er altijd bent. Love you xxx uit Belgie.




Ervaring van E met paragnost Sabine   Ervaring van E met paragnost Sabine   Ervaring van E geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Hi Sabine, je hebt weer gelijk. Mijn andere ex met wie ik nu een platonische vtendschappelijke relatie heb moet volgende week naar de mond hygieniste.hij heeft idd een zwak gebit. Ik sprak hem net. Indrukwekkend hoe goed jij de kaarten kunt lezen. Groet en tot gauw.




Ervaring van Rita met paragnost Sabine   Ervaring van Rita met paragnost Sabine   Ervaring van Rita geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Hoi Sabine. Bedankt voor je legging en uitleg. En natuurlijk ook je compliment. Ik wacht je voorspelling af. Eerdere voorspellingen zijn al uitgekomen. Nogmaals bedankt. Big hug.




Ervaring van Lin met paragnost Sabine   Ervaring van Lin met paragnost Sabine   Ervaring van Lin geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Hi Sabine,

Ik belde je een paar dagen geleden en je vroeg mij of ik een pakketje of iets had besteld. Ik wist op dat moment niet waarover je het had maar kreeg avonds in brievenbus, wat denk je. Idd, pakketje. Was vergeten dat ik online iets had "besteld" en glad vergeten. Goed gezien van je. Ook goed gesprek die ik net mijn zoon zou voeren is uitgekomen. Bij jou komt alles tot in de details uit. Echt een aanwinst. Bel je gauw weer. Gr Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Sabine   Ervaring van Rita met paragnost Sabine   Ervaring van Rita geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  He Sabine, dank voor jou zuivere consult. Zuiver, krachtig en puur, je verteld hetgeen je door krijgt, snel en eerlijk. De antwoorden op mijn vragen, klopten in het nu. Echt persoonlijke omstandigheden die je niet kon weten, legde je zonder te vragen uit. Dank voor de mooie voorspelling, tot snel. Bo.




Ervaring van Bo met paragnost Sabine   Ervaring van Bo met paragnost Sabine   Ervaring van Bo geplaatst op 29 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, wat eist je rake dingen te zeggen wow. Je bent een fijne vrouw om naar te luisteren, neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Dank je wel lieverd.




Ervaring van Daphne met paragnost Sabine   Ervaring van Daphne met paragnost Sabine   Ervaring van Daphne geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Hoi Sabine, ik heb een heel fijn gesprek met je gehad. Je had 3 voorspellingen gedaan waarvan 2 meteen na ons gesprek al zijn uitgekomen. Kan niet wachten tot de andere voorspelling uitkomt wat betreft de liefde. Ik houd je op de hoogte.
Gr. Cindy.




Ervaring van Cindy met paragnost Sabine   Ervaring van Cindy met paragnost Sabine   Ervaring van Cindy geplaatst op 7 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, wat ben jij een pracht mens. Steeds weer kom ik met dezelfde vragen en steeds weer weet je me in mijn kracht te zetten en rust te geven. Bedankt voor de healing op afstand. Net wat ik nodig had. Duizendmaal dank. Liefs Val.




Ervaring van Val met paragnost Sabine   Ervaring van Val met paragnost Sabine   Ervaring van Val geplaatst op 4 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Sabine. Hoe doe je dit?? Haha. Letterlijk al je voorspellingen komen telkens stuk voor stuk uit. Ik sta versteld. Chapeau. X PS het weegschaal verhaal.




Ervaring van C. met paragnost Sabine   Ervaring van C. met paragnost Sabine   Ervaring van C. geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Wil je weer ff Spreken.




Ervaring van Nuriya met paragnost Sabine   Ervaring van Nuriya met paragnost Sabine   Ervaring van Nuriya geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, wat ben jij bijzonder. Ik belde je vorige week en je zei dat ik geld zou terugkrijgen . enkele dagen later kreeg ik een pak geld teruggestort dat teveel betaald was, wist ik niets van. Ik belde je opnieuw en je zei dat ik opnieuw een som zou terugkrijgen, dezelfde dag nog een som teruggekregen. Je vroeg of er een kindje ziek was maar dat alles terug goedkomt, 3 dagen later heb ik op spoed gezeten met mijn jongste dochter omwille van een virale infectie en een dag later is ze genezen. Je zei dat ik 1000 eu zou moeten betalen aan iemand, dit weekend brief gekregen met 1100 die ik moet betalen. Mijn mooiste voorspelling, dat de liefdesproblemen over zijn en die man nu eindelijk naar mij toe gaat komen ben ik ongeduldig aan het afwachten maar ik geloof er terug in. Bedankt voor je mooie en bijzondere gave. Ik bel je deze week opnieuw. Liefs V.




Ervaring van V met paragnost Sabine   Ervaring van V met paragnost Sabine   Ervaring van V geplaatst op 1 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Die instellingshoofd was zoals je zei KEI LIEF en begripvol. Ze zal het helemaal in orde brengen. I love you. Thank you so so much. Ik vlieg naar New York morgen yeah.




Ervaring van Nuriya met paragnost Sabine   Ervaring van Nuriya met paragnost Sabine   Ervaring van Nuriya geplaatst op 26 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Sabine is echt een aanrader en een schat van een vrouw. Noemt heel veel dingen op dus hou je pen en papier in de aanslag. Alles wat zij zegt komt ook echt uit. Voor mij 10 sterren waard. Liefs, C. PS het weegschaal verhaal.




Ervaring van C. met paragnost Sabine   Ervaring van C. met paragnost Sabine   Ervaring van C. geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Je voorspelling van de lek in het huis is uitgekomen. Ook de afspraak die niet door zal gaan is uitgekomen. Al jou voorspellingen komen binnen 1 week uit pff. Ik keer over 2 weken terug naar New York en hoop dat de voorspelling met Nick ook uitkomt.




Ervaring van Nunu met paragnost Sabine   Ervaring van Nunu met paragnost Sabine   Ervaring van Nunu geplaatst op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Sabine. Ik weet niet hoe je het Doet maar al jou voorspellingen komen binnen 1 week uit. Pfff er is een lek in het huis. De afspraak met een vriendin is niet doorgegaan. Je zag dat een persoon mij zal contacteren die veel onderweg is, klopt. In het verleden zag je dat mijn crush in het ziekenhuis belandde, ook uitgekomen. Al een stuk of 6 dingen van de 15 zijn uitgekomen direct na jou telefoontje. Je bent echt GEWELDIG.




Ervaring van Nunu met paragnost Sabine   Ervaring van Nunu met paragnost Sabine   Ervaring van Nunu geplaatst op 10 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine,wat fijn bellen met jou.Blij met je waarnemingen.Je bent een schat,dank je wel.Het vroege leeuwtje.




Ervaring van Leeuwtje met paragnost Sabine   Ervaring van Leeuwtje met paragnost Sabine   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 8 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  HEB Sabine net gesproken ben opgelucht. Heb meerdere op de lijn gesproken en komt eigenlijk met elkaar overeen. Maar nu is het rot gevoel weg. Ook zij zegt komt goed. Komen gesprekken. En hij komt terug. Ik hoop dat ik snel de uitkomst mag schrijven. En laten weten dat het uitgekomen is wat mij voorspeld is.

Dankjewel. X.




Ervaring van Jo met paragnost Sabine   Ervaring van Jo met paragnost Sabine   Ervaring van Jo geplaatst op 18 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine,
Op 14/1 heb ik 's avonds de eer gehad om eindelijk een gesprek met je te kunnen hebben. Jeetje. wat ben jij bijzonder. Je bent werkelijk uniek in je gaven. Zuivere voorspellingen, dingen spontaan aanhalen die ik niet gezegd had en je onmogelijk zo kon weten, heel snel zag je het geheel wat er speelde en gaat komen. Ik kan niet anders dan je vertrouwen. Waanzinnig hoe snel ook je tot bij de kern komt, en hoe je alles heel lief en duidelijk kunt uitleggen. geen oppervlakkige voorspellingen, alles kon ik achteraf plaatsen. Wat een mooi cadeau dat ik met je mocht bellen. Ik ga je sowieso nog bellen. Veel liefs
.




Ervaring van Tweeling met paragnost Sabine   Ervaring van Tweeling met paragnost Sabine   Ervaring van Tweeling geplaatst op 15 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Hoi Sabine , even een berichtje om te laten weten dat ik heeel blij ben jou gevonden te hebben . 2 x gebeld en er zijn al een aantal dingen uitgekomen die je zeker niet had kunnen weten echt bizar. Ik hoop je snel weer te spreken x.




Ervaring van S met paragnost Sabine   Ervaring van S met paragnost Sabine   Ervaring van S geplaatst op 15 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Wowww. Gisteren gesproken en van alles op papier geschreven omdat ze duizenden dingen voorspeld had. Vandaag is er 1 voorspelling uitgekomen. Ze zag een man in het ziekenhuis liggen. Dit ging over een man in her ziekenhuis. Vandaag ben ik wakkwr geworden en bericht gekregen dat de man waar ik verliefd op ben in het ziekenhuis ligt in New York. Dit is echt ongelooflijk.




Ervaring van Nunu met paragnost Sabine   Ervaring van Nunu met paragnost Sabine   Ervaring van Nunu geplaatst op 3 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  De meeste paragnosten op deze lijn leggen kaarten op de situatie zoals een relatie of financien. Dit doet Sabine ook, maar dan op een hele andere manier. Sabine kijkt wat er op je pad komt in de toekomst. Zo kan ze voorspellingen doen over relaties, werk, financien, familie, vrienden, etc.

Zij krijgt inzichten in de kaarten en verteld wat er komen gaat. Sabine voor het laatst 2 weken geleden gesproken en van de 20 dingen die zij voorspeld heeft zijn er al enkele uitgekomen.

Zeker een aanrader.

Ps. Nu met 5 sterren.




Ervaring van KW met paragnost Sabine   Ervaring van KW met paragnost Sabine   Ervaring van KW geplaatst op 20 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  De meeste paragnosten op deze lijn leggen kaarten op de situatie zoals een relatie of financien. Dit doet Sabine ook, maar dan op een hele andere manier. Sabine kijkt wat er op je pad komt in de toekomst. Zo kan ze voorspellingen doen over relaties, werk, financien, familie, vrienden, etc.

Zij krijgt inzichten in de kaarten en verteld wat er komen gaat. Sabine voor het laatst 2 weken geleden gesproken en van de 20 dingen die zij voorspeld heeft zijn er al enkele uitgekomen.

Zeker een aanrader.




Ervaring van KW met paragnost Sabine   Ervaring van KW met paragnost Sabine   Ervaring van KW geplaatst op 20 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, alles wat je hebt voorspelt is uitgekomen. Je bent eerlijk en oprecht en een hele grote steun voor me. Als ik het moeilijk had of even er geen vertrouwen meer in had. Jij bleef zeggen dat alles goed zou komen. Ik spreek je weer ik wilde even laten weten dat je echt topper bent. Ik raad iedereen aan om jou te bellen. Dikke kus en knuffels.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sabine   Ervaring van Anoniem met paragnost Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine ik heb je vandaag meerdere keren gesproken en ik wou je laten weten dat al 1 van de voorspellingen is uitgekomen. Je zag dat het nog onderweg was en dat ik het zeker nog ging ontvangen en dat is ook gebeurd. Ik vertrouw op de rest van je voorspellingen en laat het je zeker weten. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sabine   Ervaring van Anoniem met paragnost Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, gisterenavond hebben we heel lang elkaar gesproken. Ik gaf aan dat we met het gesprek alle kanten op gingen. Toen begon je over een dame met blond haar en iemand die ik lang niet had gesproken. Ik kon het echt niet plaatsen. Vandaag kreeg ik een appje van een oud school vriendin over hoe het allemaal ging. Je bent een topper want ik kan dat nu aan je bevestigen en weet nu wie het is waar je het over had. Ik hoop dat mijn grote liefde mij ook gaat benaderen. Je zei dat ik vertrouwen er in moet hebben. Dat ga ik zeker doen. Ik hou je op de hoogte. Onwijs bedankt voor je inzichten😘🙏🏼 Tot binnekort .




Ervaring van Angel met paragnost Sabine   Ervaring van Angel met paragnost Sabine   Ervaring van Angel geplaatst op 25 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve schat, heb net een hele tijd met je aan de telefoon gezeten. Heerlijk om met je te praten. Je laat me altijd weer lachen en geef me rust dat alles goed komt. Je bent ongelofelijk goed in je vak. Als de voorspellingen uitkomen, laat ik het je meteen weten. Je gaat me zeker weer horen. Je bent voor mij een topper. Mijn steun en toeverlaat tot gauw dikke knuffel.




Ervaring van Music met paragnost Sabine   Ervaring van Music met paragnost Sabine   Ervaring van Music geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine
U kon mijn situatie perfect omschrijven vond het heel fijn om met u te praten top gewoon weg bizar hoe goed u de dingen aanvoelde zelfs de pijn in mijn rechter hand
Hoop zo wat u zei uitkomt maar zal u zeker nog eens terug bellen Danke xxx.




Ervaring van Claudia met paragnost Sabine   Ervaring van Claudia met paragnost Sabine   Ervaring van Claudia geplaatst op 21 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Super consult, geen woorden voor. Dank je wel Sabine.




Ervaring van S met paragnost Sabine   Ervaring van S met paragnost Sabine   Ervaring van S geplaatst op 30 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Wat een prachtig mens, heel spiritueel, helderziend medium met praktische tips, motiverend, coached, ze kon zoveel vertellen en alles klopt. Dank je wel lieverd, Zo fijn om met Je te praten, is de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer.




Ervaring van S.D. met paragnost Sabine   Ervaring van S.D. met paragnost Sabine   Ervaring van S.D. geplaatst op 27 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Hoi Sabine, Je bent meer dan 5 sterren waard. Jij hebt mij in november dingen voorspeld en raad eens veel zijn uitgekomen. Blijf zo doorgaan. Jij bent een aanrader. Dank je wel.




Ervaring van Nelly met paragnost Sabine   Ervaring van Nelly met paragnost Sabine   Ervaring van Nelly geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Topper.. Maandag gebeld. Maandag avond kwam de eerste voorspelling al uit de 2 e dinsdag ivm m'n auto. Zelfs mijn vriendin haar liefdesleven lag in m'n kaarten en ook dat verhaal klopte. Voor mij 1 van de beste hier op de lijn. Bel jou zeker nog terug. Dikke x.




Ervaring van Xx met paragnost Sabine   Ervaring van Xx met paragnost Sabine   Ervaring van Xx geplaatst op 30 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Beste Sabine
Ik had je vorige week aan de telefoon. Je zei dat mijn vriend terug zou komen. Dat klopte dit weekend.Stond hij plotseling op de stoep. Alles klopte wat je zei.ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan.In ieder geval bedankt voor de mooie reading.Gr.Danielle.




Ervaring van Danielle met paragnost Sabine   Ervaring van Danielle met paragnost Sabine   Ervaring van Danielle geplaatst op 27 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Dank je wel Sabine ik heb heel veel aan je gehad .ook je hebt een mooie gave .super bedankt.




Ervaring van larache met paragnost Sabine   Ervaring van larache met paragnost Sabine   Ervaring van larache geplaatst op 9 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Niet te geloven Sabine, je wist alles in details te vertellen aan mij en over mij werk had je het helemaal goed. Ik werd de volgende dag al gebeld over mij promotie. Ik stond mond vol tanden. Hopelijk komt met de liefde ook uit. Love u engeltje xxx.




Ervaring van Sar met paragnost Sabine   Ervaring van Sar met paragnost Sabine   Ervaring van Sar geplaatst op 6 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine,

Allereerst dank je wel voor jouw bijdrage. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat er op mijn pad komt, geloof er ook in maar blijf toch altijd sceptisch. Vele dingen hoor je van mediums en vaak kan ik het niet plaatsen, simpelweg omdat ze er dan toch naast zitten.
Nu heb ik met jou kaarten getrokken en jij hebt ze ook voor mij getrokken. Wat was dat spannend. De eerste tijd wacht je met smart dingen af en word je ongeduldig. Maar wat blijkt; alles wat je tot nu toe gezegd hebt is 100% waar!!! Ik stond wel even versteld omdat je het niet verwacht maar inderdaad binnen 2 maanden is mijn leven weer een positieve rollecoaster.
Een echte steun ben je voor mij geweest en weet je wat, ik blijf je de komende tijd "lastigvallen" maar ook met de positieve updates en voor andere zaken.

1 Ding is zeker.op jou kan ik bouwen.

Nogmaals dank je wel!!!!

xxx.




Ervaring van a met paragnost Sabine   Ervaring van a met paragnost Sabine   Ervaring van a geplaatst op 11 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostennederland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostennederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostennederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostennederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden