Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostennederland.nl


  Paragnosten uit Nederland - spirituele hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Nina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostennederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Je beste en de liefste. Soms gaan dingen anders dan dat ze ziet, maar je hebt altijd te maken met een wil en anderen mensen. Onlangs voorspelde zij dingen over een baan en contact en alles is precies gegaan zoals ze zei. Nu de afronding nog maar verwacht niets anders dan dat het ook gaat zoals voorspelt is. Je bent een rots in de branding en denkt ook altijd mee en probeert over al het beste in te zien.




Ervaring van Reshma met paragnost Nina   Ervaring van Reshma met paragnost Nina   Ervaring van Reshma geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Wouw Nina Topdame en ondertussen mijn vaste bel maatje hier op de lijn. Gewoon omdat je een toppertje bent he. Liefs A.




Ervaring van A. met paragnost Nina   Ervaring van A. met paragnost Nina   Ervaring van A. geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Beste Nina, Je bent een zeer goede paragnoste want je kon zeer zeldzame dingen zeggen uit mijn verleden. Het leek net of je er had gestaan met een bandopnemer. Je geeft ook heel veel steun voor de toekomst en heb er het volste vertrouwen in dat alles uitkomt. Trouwens er zijn al dingen die uitgekomen zijn.




Ervaring van AgP met paragnost Nina   Ervaring van AgP met paragnost Nina   Ervaring van AgP geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Lieve Nina, dank je wel voor ons gesprek vandaag. Ik had je 2 mnd geleden gesproken en je zei wat nu is uitgekomen. Ben helemaal blij. Je bent echt straight 2 the point, en draait nergens om heen. Je zegt het zoals het is en je hebt het nooit mis.
Dank je wel voor alles.

Veel liefs Lastpak.




Ervaring van Lastpak met paragnost Nina   Ervaring van Lastpak met paragnost Nina   Ervaring van Lastpak geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Merci Nina voor je steun, je bent echt een toppertje. Je zit er vaak bonk op, je hebt me weer verbaast toen je sprak over gemis. Terwijl je helemaal niet wist wat ik gestuurd had. Je hoort me zeker nog terug.
Liefs A.




Ervaring van A met paragnost Nina   Ervaring van A met paragnost Nina   Ervaring van A geplaatst op 28 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Super fijne , lieve dame , een echte aanrader heb al een paar gesprekken met haar gehad en een deel van je voorspellingen zijn al uitgekomen , de rest moet ik nog afwachten, maar hou je zeker op de hoogte .




Ervaring van S.A met paragnost Nina   Ervaring van S.A met paragnost Nina   Ervaring van S.A geplaatst op 4 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Dank u wel lieve mevrouw. U bent echt geweldig. En ik vind u super lief en oprecht. Ben blij dat het allemaal goed gaat komen. Ben blij u gesproken te hebben. Veel liefs S.




Ervaring van S met paragnost Nina   Ervaring van S met paragnost Nina   Ervaring van S geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Nina, ik heb je voor het eerst gesproken en wat een gesprek. Ik kreeg kippenvel van al de kloppen details die je had gezien. Ik hoop dat je voorspellingen ook zo kloppend zullen zijn. Veel liefs.




Ervaring van Hali met paragnost Nina   Ervaring van Hali met paragnost Nina   Ervaring van Hali geplaatst op 23 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Wat een pracht van een Dame een echt toppertje op deze lijn . een echte steun en toeverlaat , een deel van de voorspellingen zijn al uitgekomen , hoop dat de rest ook nog zal uitkomen . dikke knuffel liefs A.S.




Ervaring van A.S met paragnost Nina   Ervaring van A.S met paragnost Nina   Ervaring van A.S geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Nina , jou antwoord op mijn mail klopt er is inderdaad familie op de werkvloer die op de hoogte is. En ja ik mis haar zo en ga hier inderdaad kapot aan want krijg het niet uit mijn hoofd. Dus ik twijfel niet aan jou gave en ik hoop dat je voorspelling uit gaat komen.




Ervaring van S met paragnost Nina   Ervaring van S met paragnost Nina   Ervaring van S geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Dankjewel lieve Nina voor je fijne gesprek. Ik hoop dat alles uitkomt ik laat het je weten. Liefs Mandy.




Ervaring van Mandy met paragnost Nina   Ervaring van Mandy met paragnost Nina   Ervaring van Mandy geplaatst op 2 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Ik bel Nina regelmatig. Ze duidt ook exacte tijd wat vele andere niet kunnen. Bedankt voor de steun, Nina. Ik vertrouw op jou en ik weet dat je gelijk bent.
.




Ervaring van Saartje met paragnost Nina   Ervaring van Saartje met paragnost Nina   Ervaring van Saartje geplaatst op 31 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Wouw Nina, dikke dikke 5 sterren waard. Al uw voorspellingen van 2 maand geleden zijn uitgekomen en dat terwijl ik er zelf niet meer in geloofde. Klasse, echt zijn geld waard.




Ervaring van A.S met paragnost Nina   Ervaring van A.S met paragnost Nina   Ervaring van A.S geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Nina is al twee jaar lang mijn go-to medium, raadgever en vertrouwenspersoon. Ik heb eigenlijk zo wat elk medium gesproken op deze site en Nina is een van de beste. Ze kan ongelofelijk veel zien qua personen en situaties, maar is ook echt heel goed qua tijd indicaties (niet iets dat veel mediums kunnen). De verloop van talloze situaties - liefde, werk, familie - heeft zij ruim van te voren gezien. Bovendien is Nina ook nog eens een hele leuke en lieve vrouw - een genot om mee te spreken. Wij hebben elkaar natuurlijk nooit ontmoet, maar stiekem is zij ook een vriendin :) Als je echt een goed medium wil spreken, raad ik je aan om Nina te bellen.




Ervaring van F met paragnost Nina   Ervaring van F met paragnost Nina   Ervaring van F geplaatst op 5 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Nina, je bent een top dame. Ik ga je zeker nog bellen of mailen. Je bent echt zijn geld waard. Jammer dat ik je maar 5 sterren kan geven.




Ervaring van AS met paragnost Nina   Ervaring van AS met paragnost Nina   Ervaring van AS geplaatst op 3 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Nina, je bent Toppie. Bedankt voor de steun en de mooie voorspellingen. Je hoort me zeker en vast nog terug. Liefs AS.




Ervaring van Anja Schillemans met paragnost Nina   Ervaring van Anja Schillemans met paragnost Nina   Ervaring van Anja Schillemans geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Lieve vrouw, voelt duidelijk aan wat er speelt en hoe de dingen gaan lopen. Ik hoop echt dat de voorspelling uit gaat komen. Max.2 maanden geduld hebben. Cant wait.




Ervaring van S. met paragnost Nina   Ervaring van S. met paragnost Nina   Ervaring van S. geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Elke keer weer valt me mond open van verbazing. We bellen al wat jaartjes zo nu en dan en de ene keer wat meer dan de andere keer maar alles echt alles wat je zegt komt altijd uit. De ene keer direct de andere keer wat later maar nog nooit ernaast gezeten. Zo fijn en dankbaar dat ik jou trof op de lijn. Het geeft me vaak net dat stukje zekerheid weer in onzekere tijden. Afgelopen woensdag voorspelde je dat we er even tussen uit gingen en ja hoor het weekend gingen we weg naar ook nog het land wat je zei. Hoe dannnn. Ik ben blij met je en zal je nog vaker bellen wanneer ik je nodig heb. Bedankt Nina liefs A.




Ervaring van A. met paragnost Nina   Ervaring van A. met paragnost Nina   Ervaring van A. geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Ontzettend bedankt, Nina. je wist feilloos te benoemen wat gaande is. Dank je wel lieve Nina. Ik houd je op de hoogte. hartelijke groeten E.




Ervaring van Eddie met paragnost Nina   Ervaring van Eddie met paragnost Nina   Ervaring van Eddie geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Wauw. Super goed. Ben benieuwd kan niet wachten totdat het zover is. Dank je.




Ervaring van Ayse met paragnost Nina   Ervaring van Ayse met paragnost Nina   Ervaring van Ayse geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Liefste Nina, mijn grote toevertrouw. Ze spreekt je steeds weer de moed in om verder te gaan, voorspellingen zitten er heel vaak boenk op, vaak zelfs op datum. Dankzij haar blijf ik vertrouwen hebben dat op een dag X er weer voor me zal zijn. Dank je Nina dat je er steeds voor me bent. Knuffel, C.




Ervaring van Caroline met paragnost Nina   Ervaring van Caroline met paragnost Nina   Ervaring van Caroline geplaatst op 6 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Ik spreek Nina al een tijd en heeft ze heel veel dingen gezegd of situaties geschetst die volledig waar zijn. Ook heeft ze de gave en de rust om dingen op een andere manier te bekijken zodat jijzelf dit ook kan doen en het positieve er van kan zien. Onlangs voorspelde ze mij contact met een persoon en ja hoor die dag heb ik een bericht ontvangen. Je bent een topper.




Ervaring van Reshma met paragnost Nina   Ervaring van Reshma met paragnost Nina   Ervaring van Reshma geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Hoi Nina. Ik vond het fijn om je na ruim 7 maanden weer even gesproken te hebben ( je weet nu vast wel wie ik ben ;-) ) Ik bel je gauw weer terug. Groetjes.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Lieve Nina. Je bent een engel op aarde. Je geeft me hoop, rust, inzicht en duidelijkheid. Voorspellingen komen uit. Hartelijk dank dat je er voor me bent. Tot de volgende keer. Heel veel liefs T.




Ervaring van T. met paragnost Nina   Ervaring van T. met paragnost Nina   Ervaring van T. geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Bedankt Nina, jij bent super. Ik heb uw raad opgevolgd en hem een gelukkige verjaardag gewenst en ja hoor, ik heb toch een berichtje terug gehad. merci voor je advies, jij bent Top dank je.




Ervaring van A.S met paragnost Nina   Ervaring van A.S met paragnost Nina   Ervaring van A.S geplaatst op 12 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Nina is een vrouw vol wijsheid, liefde en adviezen. Als ik het even niet meer weet bel ik haar. Altijd bereidt om te helpen en brengt me weer tot rust. Daarbij heeft ze het altijd juist en weet veel details te vertellen. Je bent ondertussen mijn 2de moeder geworden zo liefdevol ben je. X.




Ervaring van Reshma met paragnost Nina   Ervaring van Reshma met paragnost Nina   Ervaring van Reshma geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Nina is een vrouw vol wijsheid, liefde en adviezen. Als ik het even niet meer weet bel ik haar. Altijd bereidt om te helpen en brengt me weer tot rust. Daarbij heeft ze het altijd juist en weet veel details te vertellen. Je bent ondertussen mijn 2de moeder geworden zo liefdevol ben je. X.




Ervaring van Reshma met paragnost Nina   Ervaring van Reshma met paragnost Nina   Ervaring van Reshma geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Fijn en duidelijk consult.




Ervaring van Brigitte met paragnost Nina   Ervaring van Brigitte met paragnost Nina   Ervaring van Brigitte geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Nina is snel, duidelijk, vriendelijk, handig als je wat korte vraagjes hebt. en binnen paar minuten je antwoord krijgt.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Nina. Een TOPPER. we bellen al jaren de ene keer wat vaker dan de andere keer. Maar ik heb heel veel aan jou als ik voor mezelf de antwoorden even niet meer weet. Je luisterend oor en begrip waar ik dan op kan terug vallen en je open en eerlijkheid waar ik.echt wat aan heb en mee kan. maar het belangrijkste is dat al jaren alles wat je zegt uit gekomen is / uitkomt. Alles wat je me zegt of voorspeld klopt en gebeurd dan ook echt. Die gedachte is een heel fijn iets om me aan vast te houden in onzekere periodes. ben er heel blij mee dat ik jouw ooit jaren geleden is Ben gaan bellen en we zullen elkaar nog vaak spreken. Voor mij is nina de beste.




Ervaring van A met paragnost Nina   Ervaring van A met paragnost Nina   Ervaring van A geplaatst op 15 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Heb Nina een aantal keren gesproken en ze kan vlot dingen invoelen en goede inzichten geven. Ook is ze heel lief en fijn om mee te praten. Een super medium en een aanrader. Heel erg geholpen en veel aan gehad. Dank je wel.




Ervaring van Francis met paragnost Nina   Ervaring van Francis met paragnost Nina   Ervaring van Francis geplaatst op 8 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Nina , Je bent super . zeer lief, straight to the point en het komt bijna allemaal uit .Toppie .




Ervaring van Anja met paragnost Nina   Ervaring van Anja met paragnost Nina   Ervaring van Anja geplaatst op 31 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  altijd heel eerlijk en open antwoord gekregen .
voorspellingen komen uit .ik bel je sowieso terug. Kus Galina.




Ervaring van Galina met paragnost Nina   Ervaring van Galina met paragnost Nina   Ervaring van Galina geplaatst op 30 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  beste Nina, Wat voel jij de situatie goed aan.jij bent een rots in de branding.
Tot een volgende keer.




Ervaring van Angelo met paragnost Nina   Ervaring van Angelo met paragnost Nina   Ervaring van Angelo geplaatst op 22 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Een heel mooi consult. ik geloof wat je voorspelt hebt. Dikke pluimen voor deze dame .




Ervaring van Daniella met paragnost Nina   Ervaring van Daniella met paragnost Nina   Ervaring van Daniella geplaatst op 21 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostennederland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostennederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostennederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostennederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden