Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostennederland.nl


  Paragnosten uit Nederland - spirituele hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Mathilda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostennederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Beste Matilde, bedankt voor uw legging. Ik viel weg, denk dat mijn tegoed op was. U was positief over wat ik vroeg en was best verbaasd , omdat ik het niet had verwacht. We wachten het af. Xx.




Ervaring van S met paragnost Mathilda   Ervaring van S met paragnost Mathilda   Ervaring van S geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Lieve Mathilda, ik wil je bedanken dat je er altijd voor me wil zijn. Je hebt mij altijd keer op keer bijgestaan in spannende maar ook moeilijke tijden. Ik kan 10 mediums opbellen en zij kunnen allemaal iets zeggen maar als ik jou bel weet ik dat het gewoon is zoals je het ziet. Niks mooier praten, niet er om heen. Je bent snel, eerlijk, lief, geduldig en ook echt een mooi zuiver mens met een mooie ziel, die haar gavens op een zuivere manier inzet.


Ik wil je daar ongelofelijk voor bedanken dat je op mijn pad bent gekomen, geen vraag is te gek. Wat ik ook heel bijzonder en fijn vindt is dat je altijd jezelf uitzet en situaties keer op keer opnieuw bekijkt, al bel ik je 3x in de week met zelfde vraag, steeds kijk je weer opnieuw.

Je bent een engel op aarde.

Ik raad iedereen die ergens mee zit, hulp nodig heeft, verlichting zoekt, antwoord op vragen Mathilda aan, zij weet het. Liefs A.




Ervaring van Ariane met paragnost Mathilda   Ervaring van Ariane met paragnost Mathilda   Ervaring van Ariane geplaatst op 15 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Beste Mathilda,

ontzettend bedankt voor uw raad, begrip en je kunnen.

En uw geduld.

Mvg Marijke.

.




Ervaring van Marijke met paragnost Mathilda   Ervaring van Marijke met paragnost Mathilda   Ervaring van Marijke geplaatst op 2 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Kort en krachtig. Heel lief en overtuigend. Was een mooie reading, ook dingen ter sprake gekomen die zij niet kon weten. Mathilda kwam oprecht en eerlijk over, zegt alles, dus niet alleen wat je wilt horen. Spannende voorspellingen gedaan, ik laat ook zeker weten wanneer deze zijn uitgekomen.




Ervaring van Salma met paragnost Mathilda   Ervaring van Salma met paragnost Mathilda   Ervaring van Salma geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Heb een heel fijn gesprek gehad met Mathilda. Alles wat ze zei klopte. Zeker een aanrader om te bellen.




Ervaring van Do met paragnost Mathilda   Ervaring van Do met paragnost Mathilda   Ervaring van Do geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Lieverd. Bedankt voor je reading. Je hebt het tot nu altijd raak gehad. Ook al is het niet altijd leuk om te horen . Ga zo door en we bellen snel weer x.




Ervaring van Vanessa met paragnost Mathilda   Ervaring van Vanessa met paragnost Mathilda   Ervaring van Vanessa geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Mathilda u bent een topper.
Alles klopt wat u mij vertelde.
Dank u wel voor de goede reading.
Tot snel weer.




Ervaring van Wilma met paragnost Mathilda   Ervaring van Wilma met paragnost Mathilda   Ervaring van Wilma geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Mathilda, dank voor het korte en bondige advies. Ik ga uw adviezen opvolgen.

Toin.




Ervaring van Toin met paragnost Mathilda   Ervaring van Toin met paragnost Mathilda   Ervaring van Toin geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Tof en lieve dame en zeer goede gesprek ze kan goed aanvoelen x.




Ervaring van Fatih met paragnost Mathilda   Ervaring van Fatih met paragnost Mathilda   Ervaring van Fatih geplaatst op 11 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Fijn medium, rechtdoor zee en geeft eerlijke antwoorden. Veel aan je advies gehad. Bedankt.




Ervaring van Suzanne met paragnost Mathilda   Ervaring van Suzanne met paragnost Mathilda   Ervaring van Suzanne geplaatst op 7 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Heel lieve dame, die bij de feiten blijft, niet langdradig doet, concrete toekomst onthuld, gelijklopend met de "betere" mediums.




Ervaring van C.C met paragnost Mathilda   Ervaring van C.C met paragnost Mathilda   Ervaring van C.C geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Super lieve vrouw, net kort maar leuk telefoongesprek met Mathilda gehad. Was zeer fijn en aangenaam, mij hoor je zeker nog terug.




Ervaring van An met paragnost Mathilda   Ervaring van An met paragnost Mathilda   Ervaring van An geplaatst op 1 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Mathilde, je hebt me zo goed geholpen. Je voelde alles maar dan ook alles perfect aan. Alles wat je zei was helemaal juist. Ben zo blij dat ik het nu zeker weet en wat ik moet doen. Hartelijke dank.




Ervaring van Nancy met paragnost Mathilda   Ervaring van Nancy met paragnost Mathilda   Ervaring van Nancy geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Mathilda is een zeer goed medium
Kan super invoelen . Ik spreek haar regelmatig . Dankjewel Mathilde ik houd je op de hoogte . Liefs i.




Ervaring van I met paragnost Mathilda   Ervaring van I met paragnost Mathilda   Ervaring van I geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Lieve Mathilda, super bedankt voor dit gesprek. Wat ik in mijn hoofd had klopte helemaal met wat jij mij vertelde. Voel me een stuk beter nu. Ik ga je zeker snel nog eens bellen.
.




Ervaring van Cindy met paragnost Mathilda   Ervaring van Cindy met paragnost Mathilda   Ervaring van Cindy geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Lieve Mathilda, zojuist ( 25-09-2019 rond 16:40 uur ) hebben we een gesprek gehad over mijn school. Ik heb jou vaker gesproken en iedere keer geef je mij rust, goede adviezen. Ik ben zeer benieuwd naar de uitkomsten en ik hou je op de hoogte.

Knuffel en kus
Groetjes Bo.




Ervaring van Bo met paragnost Mathilda   Ervaring van Bo met paragnost Mathilda   Ervaring van Bo geplaatst op 25 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Mathilde, je hebt mij weer gerustgesteld zoals altijd.
Je zei dat het meisje goede bedoelingen heeft met mijn zoon. Mijn twijfel heb je weg genomen. Jouw voorspellingen komen altijd uit. Dank je weer.




Ervaring van Hakima met paragnost Mathilda   Ervaring van Hakima met paragnost Mathilda   Ervaring van Hakima geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Beste Mathilda

Ik heb je vanavond weer gesproken en telkens blaas je me omver. Je wijze raad en inzichten zijn gewoon subliem. Je zit er altijd pal op. Dank u wel.
Dikke merci.




Ervaring van Nina met paragnost Mathilda   Ervaring van Nina met paragnost Mathilda   Ervaring van Nina geplaatst op 10 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Lieve Matilda, elke keer als ik ergens twijfel over heb of onzeker over iets ben dan bel ik jou om bevestiging of advies te krijgen. Jouw voorspellingen zijn bijna altijd treffend. Ik spreek je nu zeker 5 jaar en al die tijd heb je mij bij alle gebeurtenissen in mijn leven bij gestaan met jou wijze woorden en kloppende voorspellingen. Tot horens. Liefs Hakima.




Ervaring van Hakima met paragnost Mathilda   Ervaring van Hakima met paragnost Mathilda   Ervaring van Hakima geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Lieve Mathilda, je bent een lieve vrouw met wijze woorden. Je geeft zeer goede inzichten waar ik iets mee kan. Ik spreek je snel weer als ik een vraag heb.




Ervaring van Nicol met paragnost Mathilda   Ervaring van Nicol met paragnost Mathilda   Ervaring van Nicol geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  dank je wel lieverd voor leuk gesprek. veel is herkenbaar en waar spreek later dik kus Brigitte.




Ervaring van brigitte met paragnost Mathilda   Ervaring van brigitte met paragnost Mathilda   Ervaring van brigitte geplaatst op 9 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Lieve Mathilda, je hebt mij verheldering en antwoorden gegeven die ik wou weten. Je gaf me een maand aan die u niet kon weten. Kracht inzicht en opheldering heeft het mij gegeven. Raakte me diep, ik bel u zeker weer een keer. Heel veel liefs T.




Ervaring van Thia met paragnost Mathilda   Ervaring van Thia met paragnost Mathilda   Ervaring van Thia geplaatst op 2 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Beste Mathilda, je kan echt de kern van de zaak verwoorden. Ik wacht nu af tot november. bedankt. groetjes kat.




Ervaring van kat met paragnost Mathilda   Ervaring van kat met paragnost Mathilda   Ervaring van kat geplaatst op 28 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Zojuist heb ik Matheid gesproken, wat een lieve eerlijke vrouw. Ze omschreef de situatie zoals het is, was direct raak zonder dat ik haar iets vertelde. Een vrouw met kracht EN bemoediging en advies. Dank je wel lieve Matilda een kus en een knuffel. Joy.




Ervaring van Joy met paragnost Mathilda   Ervaring van Joy met paragnost Mathilda   Ervaring van Joy geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Ik heb voor de eerste keer met jou gesproken, ik wacht op de resultaten van je voorspellingen.

Ik bel je zeker nog eens terug , je bent een zeer toffe vrouw om mee te praten.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Mathilda   Ervaring van Inge met paragnost Mathilda   Ervaring van Inge geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  In 1 woord perfect. Bellen waard, ze voelt goed aan, en geeft snelle zuivere antwoorden. Vrouw die oprecht en vriendelijk is.




Ervaring van Sel met paragnost Mathilda   Ervaring van Sel met paragnost Mathilda   Ervaring van Sel geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Dag Mathilda,

ik heb je zonet gesproken, je wist rust te brengen en kwam duidelijk over.
Momenteel zit ik in een groeiproces waar ik veel uit ga leren.
wat er verder komen zal zal wel duidelijk worden als het komt.
lk ben alvast benieuwd naar wat er me te wachten staat.
bedankt
karolien.




Ervaring van karolien met paragnost Mathilda   Ervaring van karolien met paragnost Mathilda   Ervaring van karolien geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Ik had deze dame eerder gesproken, en ik vind haar zo goed en zuiver. Bedankt van Carolien.




Ervaring van Carolien met paragnost Mathilda   Ervaring van Carolien met paragnost Mathilda   Ervaring van Carolien geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Zelfs een naam van iemand die ik ken kon ze opnoemen. Erg onder indruk. Bedankt. :).




Ervaring van J. met paragnost Mathilda   Ervaring van J. met paragnost Mathilda   Ervaring van J. geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Mathilda is geweldig. Bel haar.
Ik kreeg zelfs een boodschap van mijn overleden oom. Echt heel bijzonder.




Ervaring van B met paragnost Mathilda   Ervaring van B met paragnost Mathilda   Ervaring van B geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Net een gesprek gehad met Mathilde. De verbinding was niet zo goed maar ze gaf wel enkele rake dingen mee. Ik ben tevreden.




Ervaring van Sarah met paragnost Mathilda   Ervaring van Sarah met paragnost Mathilda   Ervaring van Sarah geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Lieve Mathilda, mensen komen niet zomaar op ons pad ik waardeer erg ons gesprek.
Bedankt voor jouw toelichting over mijn essentie en hond.
Uw informatie komt niet uit de astrale laag doch uit de lichtsferen, ik kan een gesprek met jou enkel aanbevelen.
Lieve groet.




Ervaring van x met paragnost Mathilda   Ervaring van x met paragnost Mathilda   Ervaring van x geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Wow, zeker een aanrader. ze kon heel goed invoelen.




Ervaring van Chanti met paragnost Mathilda   Ervaring van Chanti met paragnost Mathilda   Ervaring van Chanti geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Een heel goed gesprek gehad met Mathilde goed advies gekregen. Ga je zeker binnenkort nog bellen.
Gr Linda .




Ervaring van Linda met paragnost Mathilda   Ervaring van Linda met paragnost Mathilda   Ervaring van Linda geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Lieve Mathilda ik heb je zojuist gesproken IK VIND JOU EEN TOPPER .
Wat je zei klopte en gaf mij ook een heel goed gevoel Zal in de toekomst zeker nog bellen met je . Je bent een lief mens en een vakvrouw liefs LIDA.




Ervaring van Lida met paragnost Mathilda   Ervaring van Lida met paragnost Mathilda   Ervaring van Lida geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostennederland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostennederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostennederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostennederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden