Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostennederland.nl


  Paragnosten uit Nederland - spirituele hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Leandra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostennederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  U bent echt een lieverd, hoop u snel te spreken
En aan te geven hoe the Bold & Beautiful verloopt, haha
Heb volste vertrouwen in u

Heel veel liefsss van mij

R.




Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra, wat bent u toch een geweldige vrouw om mee te praten. Het doet me iedere keer weer deugd.




Ervaring van Anita met paragnost Leandra   Ervaring van Anita met paragnost Leandra   Ervaring van Anita geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve mama Leandra, ik vond het net als u een zeer prettig gesprek. U heeft veel dingen bevestigd voor mij ook voel ik mij heel vereerd wat u mij vroeg. Hoop heel lang van uw kennis en vooral uw
warme uitstraling te mogen genieten, want dat heb ik zeker ervaren. Een hele grote knuffel van mij, ik bel u in de mnd dec nog terug. Heel veel liefs, R.




Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R geplaatst op 28 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Dankjewel. Echt Top en nu afwachten. Gr A.




Ervaring van Angela met paragnost Leandra   Ervaring van Angela met paragnost Leandra   Ervaring van Angela geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Als je naar haar belt dan is het net alsof je rechtstreeks verbinding hebt met een engel. Een onvergetelijk gesprek gehad met gouden raad. Heb een kaars van St Antonius gekozen. Dank je wel Leandra.




Ervaring van Ag. met paragnost Leandra   Ervaring van Ag. met paragnost Leandra   Ervaring van Ag. geplaatst op 22 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  En hele lieve vrouw die alles goed uitlegt en verteld, nu is het afwachten en hoop dat wat je mij verteld hebt ook uitkomt. Ben zeker benieuwd. Ik laat het je weten. grtjes DAN.




Ervaring van D met paragnost Leandra   Ervaring van D met paragnost Leandra   Ervaring van D geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Fijn om je weer gesproken te hebben heeft me weer goed gedaan. Bedankt dat je er altijd voor me bent en bedankt voor je hulp tot gauw.




Ervaring van Wendy met paragnost Leandra   Ervaring van Wendy met paragnost Leandra   Ervaring van Wendy geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Ik bel jou altijd en soms komen wel dingen uit wat je ziet en zegt . hoop dat je vaker online ben.t groetjes julijeta xxx tot gou .




Ervaring van Julijeta met paragnost Leandra   Ervaring van Julijeta met paragnost Leandra   Ervaring van Julijeta geplaatst op 8 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Leandra fijn om je weer gesproken te hebben. Zoals altijd je bent een schatje tot gauw.




Ervaring van Wendy met paragnost Leandra   Ervaring van Wendy met paragnost Leandra   Ervaring van Wendy geplaatst op 1 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra je bent oprecht en eerlijk en mijn troost in tijden dat het minder met me gaat. Het voelt alsof ik je al jaren ken. Raad je dan ook bij iedereen aan. Je doet je werk geweldig goed. xxx.




Ervaring van Jolanda met paragnost Leandra   Ervaring van Jolanda met paragnost Leandra   Ervaring van Jolanda geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Super fijn gesprek gehad. U bent een schatje u voelt de dingen goed aan u blijft mijn favoriet. Bel u gauw weer bedankt nogmaals voor uw hulp.




Ervaring van Wendy met paragnost Leandra   Ervaring van Wendy met paragnost Leandra   Ervaring van Wendy geplaatst op 9 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra, u blijft die mooie kaarten trekken en positief over mijn situatie. Wat ik nu wens en hoop dat de volgende keer dat we bellen nog meer van jou reeds uitgesproken voorspellingen mag bevestigen. Liefs c.




Ervaring van c met paragnost Leandra   Ervaring van c met paragnost Leandra   Ervaring van c geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Leandra bedankt voor u consult altijd een feest om met u te praten .u bent een topper .tot snel groetjes.




Ervaring van wendy met paragnost Leandra   Ervaring van wendy met paragnost Leandra   Ervaring van wendy geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Een ontzettend lieve vrouw waar je je direct gerustgesteld bij voelt. Dankje voor de vele gesprekken Leandra. Heb je tips opgevolgd en voel me stukken beter. Je bent een topvrouw met een gouden hart.




Ervaring van Shanna met paragnost Leandra   Ervaring van Shanna met paragnost Leandra   Ervaring van Shanna geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  lieve Leandra ik bel je met regelmaat en een voorspelling is al uit gekomen. Jij vertelde mij dat ik financiele meevallers zou krijgen en dat zijn er al twee maar toch waar ik niet op gerekend had. Lieve groet van Loes.




Ervaring van Loes met paragnost Leandra   Ervaring van Loes met paragnost Leandra   Ervaring van Loes geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Bedankt weer voor de uitgebreide legging. Zo fijn om met je te praten.




Ervaring van Anoniem met paragnost Leandra   Ervaring van Anoniem met paragnost Leandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Ik spreek u zo nu en dan en wat een oprechte lieverd bent u. Zuiver en heldere inzichten geeft u door. Ik heb u zojuist gesproken over P. en ik neem uw inzichten mee. Dank u wel lieve Leandra.

Liefs R (moeilijke naam, u weet wel wie).




Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Dank je wel Leandra voor je mooie kaarten. Altijd een feest om met je te praten. Je bent een schat xx.




Ervaring van Wendy met paragnost Leandra   Ervaring van Wendy met paragnost Leandra   Ervaring van Wendy geplaatst op 7 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve vrouw, bedankt voor de mooie voorspelling. ik hoop dat het uitkomt.




Ervaring van Lotte met paragnost Leandra   Ervaring van Lotte met paragnost Leandra   Ervaring van Lotte geplaatst op 1 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Bel Leandra, ze is echt de moeite waard. Tot nu toe is echt alles uitgekomen wat Leandra voorspeld heeft.




Ervaring van Monique met paragnost Leandra   Ervaring van Monique met paragnost Leandra   Ervaring van Monique geplaatst op 8 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Bedankt leandra voel me nu stukken bete.r je bent goed in wat je doet .toppertje tot snel.




Ervaring van Wendie met paragnost Leandra   Ervaring van Wendie met paragnost Leandra   Ervaring van Wendie geplaatst op 8 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Fijne jaarwisseling leandra. We horen elkaar zeker nog. Groetjes wendy.




Ervaring van wendy met paragnost Leandra   Ervaring van wendy met paragnost Leandra   Ervaring van wendy geplaatst op 1 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Ik heb u net een lange tijd aan de telefoon gehad en ik vind u echt een lieverd. Heel erg fijn dat u mij begrijpt en mij ook inzichten kan geven. Ik hou u op de hoogte of hij is gekomen en of er weer contact is. Ik wacht het rustig af. Bedankt voor het gezellige gesprek en ben benieuwd of de voorspellingen gaan uitkomen. Hele fijne jaarwisseling en op een mooi 2019 xxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Leandra   Ervaring van Anoniem met paragnost Leandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra, bedankt voor uw consult. Ben blij dat ik u weer gesproken heb. U bent een toppertje tot snel.




Ervaring van Wendy met paragnost Leandra   Ervaring van Wendy met paragnost Leandra   Ervaring van Wendy geplaatst op 27 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Heel vriendelijke vrouw, is correct. to the point en heel goede inzichten en voorspelling.




Ervaring van Kristel met paragnost Leandra   Ervaring van Kristel met paragnost Leandra   Ervaring van Kristel geplaatst op 10 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Wat een lieve dame ben je Leandra. Je hebt me al zoveel geholpen en wat uitgekomen is. Je bent een Topper xxx veel liefs Maria.




Ervaring van Maria met paragnost Leandra   Ervaring van Maria met paragnost Leandra   Ervaring van Maria geplaatst op 24 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Leandra, is een echte topper. Hartstikke bedankt dat je mij gerust hebt gesteld. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen ivm hem. Jammer dat ik geen belminuten meer over had. Tot heel gauw want ik bel je sowieso terug. Kusjesssss.




Ervaring van Nunu met paragnost Leandra   Ervaring van Nunu met paragnost Leandra   Ervaring van Nunu geplaatst op 8 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Een fantatastiche vrouw met veel begrip .
het was zeker de moeite waard.




Ervaring van Greet met paragnost Leandra   Ervaring van Greet met paragnost Leandra   Ervaring van Greet geplaatst op 8 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  (sorry beltegoed was op).
Was inderdaad supermooie kaartlegging.
bedankt voor de geruststelling.




Ervaring van Gaby met paragnost Leandra   Ervaring van Gaby met paragnost Leandra   Ervaring van Gaby geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Wat een warme vriendelijke vrouw . Je bent er eentje naar mijn hart leandra. Een echte aanrader mensen, ze zegt eerlijk wat ze ziet. Ik hou je op de hoogte. Absoluut alle sterren waard.




Ervaring van wendy met paragnost Leandra   Ervaring van wendy met paragnost Leandra   Ervaring van wendy geplaatst op 1 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Bedankt leandra. je bent een toppertje. tot gauw.




Ervaring van Wendie met paragnost Leandra   Ervaring van Wendie met paragnost Leandra   Ervaring van Wendie geplaatst op 31 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra wat bent u toch een kanjer. Steeds weer weet u mij kalm te krijgen, en al zoveel waarheden gezegd. U bent voor mij een top medium.




Ervaring van Jolanda met paragnost Leandra   Ervaring van Jolanda met paragnost Leandra   Ervaring van Jolanda geplaatst op 30 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra je bent als een nieuwe vriendin voor me. Als ik je hebt gebeld voel ik me rustig, en je zit er wel heel vaak goed. Bedankt daarvoor je bent een aanrader. Xx.




Ervaring van Jolanda met paragnost Leandra   Ervaring van Jolanda met paragnost Leandra   Ervaring van Jolanda geplaatst op 29 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Hallo Leandra, ik kan het niet geloven maar u heeft gelijk gehad met uw voorspelling. Ik ben vvolledig arbeidsongeschikt verklaard en dat is een ongelofelijke opluchting.

Nu op naar uw andere voorspellingen. Daar heb ik alle vertrouwen in.

Bedankt, Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Leandra   Ervaring van Karin met paragnost Leandra   Ervaring van Karin geplaatst op 27 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra, ik wil u hartelijk danken voor uw expertises. Ik vind u een fijne vrouw en een prettig persoon om naar te luisteren. Wat ook niet onbelangrijk is, u zegt rake dingen. Dank u. Lieve Groet .




Ervaring van Anonieme man met paragnost Leandra   Ervaring van Anonieme man met paragnost Leandra   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostennederland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostennederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostennederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostennederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden