Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostennederland.nl


  Paragnosten uit Nederland - spirituele hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Karine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostennederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine, hartelijk dank voor uw voorspellingen steeds. U heeft diverse keren gelijk gehad over financiele zaken en de voorspelling van de liefde daar blijf ik ook in geloven. Warme groet, anonieme man.




Ervaring van Anonieme man met paragnost Karine   Ervaring van Anonieme man met paragnost Karine   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine,
Al spreek ik je nu wekelijks of maandelijks je blijft hetzelfde zeggen.
Dit geeft me zoveel rust en ik blijf erin geloven.
Jij bent en blijft de beste.
Liefs je vaste beller S.




Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve vrouw, geeft geduldig antwoord op alle vragen. Vond het zo lief dat ze op het laatste moment toch even voor mij ging kijken. Kon u net niet bedanken.




Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine, je voorspellingen zijn uitgekomen.
Mensen moeten eens weten hoe goed jij bent in je voorspellingen.
5 sterren zijn nog te weinig voor jou.
Ik de ongelovige Thomas. T.T.M.




Ervaring van T.T.M. met paragnost Karine   Ervaring van T.T.M. met paragnost Karine   Ervaring van T.T.M. geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Beste Karine, jij verdient meer dan vijf sterren. Jij kan dingen vertellen die raak zijn ongelooflijk hoe jij dat kan weten ongelooflijk. Ik bel je graag terug.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Karine   Ervaring van Inge met paragnost Karine   Ervaring van Inge geplaatst op 26 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Karine, dank je hartelijk voor het gesprek van vandaag. Ik hoop dat alle voorspellingen m.b.t. werk en blijdschap uitkomen. M.




Ervaring van M. met paragnost Karine   Ervaring van M. met paragnost Karine   Ervaring van M. geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Rustige, vriendelijke dame.
Kijkend op echt elke vraag waar je een antwoord op krijgt.
Of de voorspellingen uitkomen is de vraag, ik laat het jullie weten, de eerste zou nog voor vandaag of morgen moeten zijn.

Grtjes
M en M.




Ervaring van M en M met paragnost Karine   Ervaring van M en M met paragnost Karine   Ervaring van M en M geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  lieve kariene alles wat u mij door gaf is op dit moment uit gekomen. zo wel op werk en liefde , dikke pluim.




Ervaring van loes met paragnost Karine   Ervaring van loes met paragnost Karine   Ervaring van loes geplaatst op 10 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine, bedankt voor de vele aangename gesprekken. Ik weet dat al jouw voorspellingen uitkomen en kijk met heel veel verlangen uit naar de toekomst samen met mijn geliefde. Jij bent een schat en verdient een dikke pluim.




Ervaring van Francine met paragnost Karine   Ervaring van Francine met paragnost Karine   Ervaring van Francine geplaatst op 5 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Ik wil je bedanken voor het gesprek. Hij was kort en duidelijk. Fijn te horen dat mijn periode van onzekerheid van korte duur is.
Het geeft mij weer moed. Dank je wel.

A.




Ervaring van A. met paragnost Karine   Ervaring van A. met paragnost Karine   Ervaring van A. geplaatst op 29 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Jij vertel altijd precies wat er op kort termijn in mijn leven gaat gebeuren. Het is ook iedere keer uit gekomen bedankt voor de consulten en ik vind het fijn om met jou te praten.




Ervaring van Anoniem met paragnost Karine   Ervaring van Anoniem met paragnost Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine,
Gisteren belde ik met de vraag over een toets.
Jij zei ja het lukt wel, alleen is het een beetje moeilijk.
Je had zoals altijd gelijk.
Het was best pittig maar ik heb het gehaald.
Bedankt weer voor je mooie voorspelling.
Liefs
S.




Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Karine is gewoon heel goed. Rustig, duidelijk, vriendelijk en haar voorspellingen komen uit. Dank je wel.




Ervaring van karolien met paragnost Karine   Ervaring van karolien met paragnost Karine   Ervaring van karolien geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Wat heel toevallig is ik bel Karine op 10 juni en uit het niets vertelde ze mij dat er heel wat geld is uitgegeven. en het klopt aangezien ik 1 uur ervoor pas een auto heb gekocht.




Ervaring van Sabrina met paragnost Karine   Ervaring van Sabrina met paragnost Karine   Ervaring van Sabrina geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Beste Karin, een paar weken geleden voorspelde u dat er op korte termijn een bedrag geld naar me toe zou komen. En dat is ook gebeurd, toen ik het niet meer verwachtte. Goed van u.




Ervaring van xs met paragnost Karine   Ervaring van xs met paragnost Karine   Ervaring van xs geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine , altijd een feest om ff met je te praten.
Helaas met ons laatste gesprek werden we midden in ons gesprek afgebroken,en toen gebeurde iets heel raars .
Ik kreeg ineens DIANA aan de lijn .
Ik was in Shoc , hoe kan dit , midden in ons gesprek.
Diana in shoc , ik in schoc ,en iik ben me minuten kwijt, mijn gesprek met jou heb ik niet af kunnen ronden hoop dit nooit meer mee te maken.
Karine tot de volgende keer .

Voor mij ben jij de TOPPER

Liefs Linda.




Ervaring van lindaetna met paragnost Karine   Ervaring van lindaetna met paragnost Karine   Ervaring van lindaetna geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Karine je had het goed door gekregen die klant is de zelfde avond geweest. U bent een vriendelijke en snel met informatie. Houd je niet te lang aan de lijn waar door ik vaker met u kan bellen bedankt hier voor. Groet van Loes uit Nederland.




Ervaring van loes met paragnost Karine   Ervaring van loes met paragnost Karine   Ervaring van loes geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Dit moeten natuurlijk 5 sterren zijn. Karine is een super lief en super goed medium. Bij haar komen voorspellingen echt uit en ze houdt je niet onnodig lang aan de telefoon.




Ervaring van E. met paragnost Karine   Ervaring van E. met paragnost Karine   Ervaring van E. geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Wat ben jij goed zeg en altijd even lief en geduldig. Komt heel wat uit van wat je zegt.




Ervaring van wendy met paragnost Karine   Ervaring van wendy met paragnost Karine   Ervaring van wendy geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine, U heeft mij al zo vaak geholpen en elke keer kwam u met voorspellingen die uitkwamen. Van een brief van mijn werk, tot geld dat zou komen en ja dan belde ik u weer voor de liefde en u bleef volhouden dat het goed zou komen. Ik had alle vertrouwen in u. Ook dat is uitgekomen, geduld is een schone zaak. Dank u wel lieve Karine u bent een van de allerbeste mediums. Liefs E.




Ervaring van E. met paragnost Karine   Ervaring van E. met paragnost Karine   Ervaring van E. geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine, ik heb je vandaag eindelijk voor de eerste keer aan de lijn gehad. Wat een engelengeduld heb je. Je hebt me zoveel rust en vertrouwen gegeven en heel veel gezegd wat enkele collega's van u ook gezegd hebben. Ik blijf geduldig wachten want ik weet dat het goed komt. Bedankt, liefs V.




Ervaring van Val met paragnost Karine   Ervaring van Val met paragnost Karine   Ervaring van Val geplaatst op 3 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine,een paar weken geleden vertelde je mij,dat een persoon mij zou bellen,wat ik niet kon geloven,je vertelde mij in details wat deze persoon mij zou vertellen.Ik kan je nu vertellen dat het exact klopte. Ben werkelijk sprakeloos.Vijf sterren zijn nog te weinig voor jou. Liefs,T.T.M.




Ervaring van T.T.M. met paragnost Karine   Ervaring van T.T.M. met paragnost Karine   Ervaring van T.T.M. geplaatst op 13 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine,
Ik spreek je soms wekelijks als ik het even niet meer weet.
Nou je had gelijk over mijn zoon.
Alles wat je zei is waar en uitgekomen.
Dankjewel.




Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S geplaatst op 20 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Elke keer werd mij verteld door Karine ik kom terug bijelkaar met mijn E
Het zag er echt niet zo uit en verloor affentoe echt de hoop.
Karine bleef het contact zien dat terug zou komen rustig aan vanuit opbouwend.
Ik heb haar vandaag mogen vertellen dat het precies zo is uitgekomen.
We hebben nu al weer paar afspraken gehad .
En hoop dat uit mag komen dat we weer terug komen in een relatie zoals de voorspellingen van Karine.
Tijd is echt lastig maar na 4 maanden geduld is het eerste zeker uitgekomen.
Nu nog de nieuwe auto.
Bedankt Karine voor je zuivere inzichten.
Geduld is the Key x
.




Ervaring van H met paragnost Karine   Ervaring van H met paragnost Karine   Ervaring van H geplaatst op 23 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Hartelijk bedankt voor uw consult. Er zijn al een aantal dingen uitgekomen binnen korte tijd. Goed gezien u voelt en ziet de dingen goed. Ben altijd blij als ik u gesproken heb.




Ervaring van Wendie met paragnost Karine   Ervaring van Wendie met paragnost Karine   Ervaring van Wendie geplaatst op 17 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Karine bedankt voor uw consult gisteravond. heb u al vaak gesproken maar alles wat u tot nu toe hebt gezegd klopt als een bus. ik spreek u gauw weer. u bent een toppertje.




Ervaring van Wendie met paragnost Karine   Ervaring van Wendie met paragnost Karine   Ervaring van Wendie geplaatst op 28 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Hoe vaak ik je ook bel, je blijft me steeds met je engelengeduld door een moeilijke periode heen slepen. Vroeg of ietsje later maar alle voorspellingen komen uit, zelfs degene die hopeloos leken. Een topmedium met een hart van goud.




Ervaring van Ellen met paragnost Karine   Ervaring van Ellen met paragnost Karine   Ervaring van Ellen geplaatst op 14 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine je bent echt een Topper, jou voorspellingen komen altijd uit. Je voorspelling over mijn studie is precies gegaan hoe jij het voorspelde, ook mijn onverwachte reis naar het buitenland en een aangename ontmoeting met iemand uit mijn verleden. Hartelijk dank voor jou mooie voorstellingen.
Dikke knuffel van Ingrid.




Ervaring van Ingrid met paragnost Karine   Ervaring van Ingrid met paragnost Karine   Ervaring van Ingrid geplaatst op 14 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Karin , ik belde jou ivm met mijn liefdesleven. je zei dat de man in kwestie me tegen de avond ging contacteren . Je bent er helemaal op. Bedankt hiervoor. Groetjes evi .




Ervaring van Evi met paragnost Karine   Ervaring van Evi met paragnost Karine   Ervaring van Evi geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Bedankt voor uw consult u bent een topper. Ben zeer tevreden over u tot de volgende keer.




Ervaring van Wendy met paragnost Karine   Ervaring van Wendy met paragnost Karine   Ervaring van Wendy geplaatst op 14 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Beste medium karine, ik praat altijd graag met u. uw voorspellingen komen altijd uit , ik heb veel steun en vertrouwen in u .
Voor mij ben jij de beste .
Groetjes Inge.




Ervaring van IKKE inge met paragnost Karine   Ervaring van IKKE inge met paragnost Karine   Ervaring van IKKE inge geplaatst op 9 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Er liggen oplossingen voor problemen. Ik zal u raad opvolgen door niet over voorval ex op social media te hebben. Ik laat u zeker weten hoe dit afloopt. Dank voor het opnieuw vertrouwen hebben gekregen. Liefs.




Ervaring van H met paragnost Karine   Ervaring van H met paragnost Karine   Ervaring van H geplaatst op 30 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Voor Karine, de dingen die je mij onlangs vertelde zijn al uitgekomen, een defect aan de auto , wasmachine stuk en dat ik dichter bij huis kon gaan werken. ik bel je zeker nog eens terug.
Inge.




Ervaring van inge met paragnost Karine   Ervaring van inge met paragnost Karine   Ervaring van inge geplaatst op 8 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine,

Blijf jezelf. De rust waarmee je alles vertelt doe je als geen ander. Veel info heb je niet nodig. Je ziet het en je benoemt het. Ik wil je gewoon dank je wel zeggen voor het luisteren en adviseren. Hoe vaak ik je ook bel, je blijft vriendelijk en correct, maar met eerlijkheid. Je bent een ware genot om te praten. Ik zou de hele dag met je kunnen praten en naar je luisteren. Bedankt Karine. Je hebt een ware gave. Gezegende groet.




Ervaring van anoniem met paragnost Karine   Ervaring van anoniem met paragnost Karine   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine, ik heb je ondertussen meerdere keren gesproken. Tot nu toe is ook echt alles uitgekomen. Ik heb vertrouwen in jou, wat je ziet en door krijgt. Ik heb dan ook vertrouwen in wat je me hebt gezegd over mn toekomst. Ik ga me geen zorgen maken en ik zal onthouden dat geduld een schone zaak is zoals je zei. Je bent een mooi mens. Je weet vast wel wie ik ben. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Karine   Ervaring van Anoniem met paragnost Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostennederland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostennederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostennederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostennederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden